Stoiximan Super League

Μολίνς: «Αισθανόμαστε πίεση, αλλά είμαστε Παναθηναϊκός»!

Ο Γκιγιέρμο Μολίνς αναφέρθηκε στην πίεση που νιώθει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του κι απέφυγε να σχολιάσει την κατάσταση στα διοικητικά του Παναθηναϊκού.

Απογοητευμένος από την ήττα του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο εμφανίστηκε ο Γκιγιέρμο Μολίνς. Μιλώντας μετά το ματς, ο επιθετικός των πράσινων αναφέρθηκε στην πίεση που υπάρχει ενώ δεν θέλησε να αναφερθεί στα διοικητικά της ομάδας.

«Κάναμε ένα πολύ κακό παιχνίδι σήμερα, ξεκινήσαμε καλά, αλλά προηγήθηκαν και μετά χαθήκαμε από το ματς. Έκαναν και πάλι ευκαιρίες, πέτυχαν και δεύτερο γκολ και μετά πάλι εξαφανιστήκαμε. Δεν ξέρω τι συμβαίνει, πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί».

Όσο για τα διοικητικά ο Μολίνς τόνισε: «Δεν θέλω να σχολιάσω την διοικητική κατάσταση, προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και μένουμε συγκεντρωμένοι. Φυσικά και αισθανόμαστε πίεση, είμαστε Παναθηναϊκός και θέλουμε να είμαστε στην κορυφή, όχι στον πάτο. Έχουμε πολλούς καινούριους παίκτες και πολύ σκληρή δουλειά να κάνουμε. Δουλειά μου είναι να παίζω ποδόσφαιρο και να το κάνω ακόμα καλύτερα από σήμερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x