Stoiximan Super League

Μολίνς: «Ο Ουζουνίδης σχεδόν μας “σκότωσε” στο ημίχρονο»

Τις φωνές του Μαρίνου Ουζουνίδη κατά τη διάρκειας της ανάπαυλας στο ματς κόντρα στη Λαμία αποκάλυψε ο Γκιγέρμο Μολίνς, που αναφέρθηκε και στα διοικητικά προβλήματα της ομάδας.

Τον έντονο εκνευρισμό του Μαρίνου Ουζουνίδη και τον τρόπο με τον οποίο τον εξέφρασε κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου κόντρα στη Λαμία αποκάλυψε με δηλώσεις στην κάμερα της NOVA ο Γκιγέρμο Μολίνς, με τον σκόρερ του Παναθηναϊκού να απαντά και για το πώς αντιμετωπίζει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του τα διοικητά προβλήματα.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τη διαφορά πρώτου και δεύτερου ημιχρόνου:

«Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν παθητικοί. Δεν κάναμε τίποτα επιθετικά και αμυντικά και αυτό βοήθησε την Λαμία να διαχειριστεί εύκολα το πρώτο μέρος και να προηγηθεί. Στο δεύτερο ημίχρονο ο προπονητής σχεδόν μας "σκότωσε" με όσα μας είπε στα αποδυτήρια. Οπότε μπήκαμε πιο αγριεμένοι στο ματς. Θέλαμε να δείξουμε κάτι διαφορετικό, δείξαμε πάθος, παλέψαμε. Σκοράραμε αργά και μετά πιέσαμε για το 2-1 αλλά δεν τα καταφέραμε».

Για τη μεγάλη διαφορά του Παναθηναϊκού εντός και εκτός έδρας:

«Ξέρουμε ότι έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε όταν παίζουμε εκτός έδρας. Το να παίζεις στην Λεωφόρο είναι πιο εύκολο, παίρνουμε ενέργεια από τον κόσμο μας. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο».

Για το αν τον βολεύει να έχει δεύτερο παίκτη στην επίθεση:

«Δεν είναι αυτό. Ήμουν μόνος και με την Λάρισα και παίξαμε εντελώς διαφορετικά. Δεν μπορώ να πω ότι είναι δύσκολο. Το πρόβλημα είναι όταν βρισκόμαστε πίσω και προσπαθούμε να βγάλουμε αντεπίθεση με μόνο έναν παίκτη. Όταν εμπλέκονται περισσότεροι είναι καλύτερο. Όταν παίζουν δυο η άμυνα της Λαμίας, πρέπει να δείξει μεγαλύτερη προσοχή οπότε και για μένα είναι πιο εύκολο να βρω χώρους».

Για το αν επηρεάζουν τα διοικητικά προβλήματα:

«Μόνο στην ψυχολογία. Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας μόνο τα παιχνίδια και όχι σε ό,τι συμβαίνει εκτός».

Για το αν θα βελτιωθεί η εικόνα από αγώνα σε αγώνα:

«Τώρα έχουμε παίξει οκτώ παιχνίδια υπάρχουν ακόμα 22 θεωρώ ότι υπάρχει μεγάλη διαφορά αν δείτε την ομάδα πριν από ένα μήνα με σήμερα. Οπότε και σε ένα μήνα θα είναι ακόμα καλύτερα. Υπάρχουν νέοι παίκτες και είναι δύσκολο να βρεις τους αυτοματισμούς, όσο περνάει ο καιρός, το αποκτάμε αυτό. Στα τελευταία τρία ματς έχουμε επτά πόντους, τα πάμε καλύτερα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x