Europa League

Μολίνς: «Τώρα είμαστε πιο ενωμένοι»

Στο καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα αναφέρθηκε ο Γκιγιέρμο Μολίνς. «Ο επιθετικός πρέπει να βάζει γκολ κι εγώ το κάνω», πρόσθεσε ο φορ του Παναθηναϊκού.

Έριξε τους τόνους ο Γκιγιέρμο Μολίνες μετά τη νίκη επί της Γκαμπάλα, τονίζοντας πως απομένει ακόμη ένα παιχνίδι. Μιλώντας στο Cosmote Sportς, ο φορ των πράσινων αναφέρθηκε στο καλό κλίμα που υπάρχει εντός της ομάδας και δήλωσε ευχαριστημένος από τις ευκαιρίες που του δίνει ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Αναλυτικά:

«Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο. Κάναμε καλό παιχνίδι, είχαμε πειθαρχία, όμως απομένουν ακόμη άλλα 90λεπτά και κοιτάμε πως θα προχωρήσουμε περισσότερο».

Για το γεγονός ότι ξεκίνησε με γκολ: «H αλήθεια είναι ότι πέρασα έναν σημαντικό τραυματισμό. Μου πήρε τρεις μήνες για να επανέλθω, όμως τώρα είμαι έτοιμος και ο προπονητής μου δίνει ευκαιρίες. Όταν ο επιθετικός παίρνει ευκαιρίες, βάζει γκολ, αυτό κάνω κι εγώ».

Για τις αλλαγές στο ρόστερ: «Από τότε που ήρθα τώρα είμαστε πιο ενωμένοι. Μείναμε αρκετοί παίκτες κι έχουν έρθει και καινούργιοι που αρχίζουν σιγά σιγά να προσαρμόζονται».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x