Αγγλία

Μόλις 17 ετών, στην εθνική Αγγλίας!

Μια μοναδική εμπειρία ζωής έχει ο 17χρονος Τομ Ντέιβις που από τα τμήματα υποδομής της Έβερτον βρέθηκε ανάμεσα στα αστέρια της εθνικής Αγγλίας, στις προπονήσεις για τα ματς των προκριματικών του EURO!

Αν κάποιος είναι σε θέση να τον αναγνωρίσει, θα πρέπει να είναι απίστευτος γνώστης του αγγλικού ποδοσφαίρου. Για τους περισσότερους ο νεαρός που βρίσκεται τέρμα αριστερά στην παραπάνω φωτογραφία είναι παντελώς άγνωστος, πράγμα που οδηγεί στο ερώτημα: Τι δουλειά έχει αυτός ο τύπος στην αποστολή της εθνικής Αγγλίας;

Πρόκειται για τον 17χρονο (μόλις τον Ιούνιο τα έκλεισε) Τομ Ντέιβις, που βρέθηκε μέσα σε ένα βράδυ από την U-17, να προπονείται στο πλευρό του Χάρι Κέιν, του Ραχίμ Στέρλινγκ και των υπόλοιπων αστεριών των «τριών λιονταριών».

Οι αρκετοί τραυματισμοί στις τάξεις της εθνικής Αγγλίας που προετοιμάζεται για το ματς των προκριματικών του EURO κόντρα στην Εσθονία, δεν επιτρέπουν στον Ρόι Χότζον να κάνει ούτε ένα δίτερμα της προκοπής, οπότε σκέφτηκε να δώσει μια σπάνια ευκαιρία στον πιτσιρικά που φυσικά δεν δηλώθηκε ως αντικαταστάτης κάποιου τραυματία και δεν πρόκειται να αγωνιστεί.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x