Ισπανία

Μόλις 8 εκατ. ευρώ η ρήτρα του Μπάρτρα!

Μόλις στα 8 εκατ. ευρώ ανέρχεται πλέον η ρήτρα στο συμβόλαιο του Μαρκ Μπάρτρα με την Μπαρτσελόνα, με την αποχώρησή του από τον καταλανικό σύλλογο να μοιάζει πλέον δεδομένη.

Συθέμελες αλλαγές αναμένεται να γίνουν φέτος στο κέντρο άμυνας της Μπαρτσελόνα, με το μέλλον των Τόμας Βερμάλεν και Ζερεμί Ματιέ να είναι επισφαλές, τον Χαβιέρ Μαστσεράνο να βρίσκεται βάσει δημοσιευμάτων σε συζητήσεις με την Γιουβέντους και τον Μαρκ Μπάρτρα να είναι ένα βήμα πριν την αποχώρηση.

Όπως αποκάλυψε η «Sport», ο τελευταίος δεν έπιασε φέτος έναν συγκεκριμένο αριθμό συμμετοχών, με αποτέλεσμα η ρήτρα στο συμβόλαιό του να πέσει από τα 40 εκατ. στα 8 εκατ. ευρώ. Επίσης, με τα νέα δεδομένα η «Μπάρτσα» χάνει και την οψιόν επαναπόκτησης του, εφόσον πωληθεί.

Με τη ρήτρα του μόλις στα 8 εκατ. ευρώ, ο 25χρονος αμυντικός αναμένεται να μπει στο στόχαστρο αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, με τις Φιορεντίνα και Τότεναμ να είναι αυτές που έχουν δείξει μέχρι στιγμής το πιο έντονο ενδιαφέρον.

Κάτι ανάλογο είχε συμβεί και το περασμένο καλοκαίρι, με τη ρήτρα στο συμβόλαιο του Μπάρτρα να πέφτει στα 12 εκατ. ευρώ αλλά να αποφασίζει να παραμείνει στην ομάδα, λόγω (και) της απαγόρευσης μεταγραφών που είχε επιβληθεί στην Μπαρτσελόνα από την FIFA.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x