Stoiximan Super League

Μόνη όαση ο Ελ Καντουρί για τον ΠΑΟΚ!

Με τον Ελ Καντουρί να πετυχαίνει το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ο «Δικέφαλος του Βορρά» ηττήθηκε 4-2 από το Βόλο σε φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα που έγινε στη θεσσαλική πόλη.

Φιλικό που θέλει να ξεχάσει όσο πιο γρήγορα μπορεί έδωσε ο ΠΑΟΚ κόντρα στον Βόλο, με τον Ελ Καντουρί να είναι ο μόνος που ξεχωρίζει.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» ηττήθηκε 4-2 από τον νεοσύστατο σύλλογο, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να δίνει χρόνο συμμετοχής σε πολλά νέα πρόσωπα.

Με αρκετά προβλήματα στην αμυντικοί λειτουργία, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 13ο λεπτό με τον Ηλιόπουλο, ενώ ο Πίτου Γκαρσία στο 17’ διπλασίασε τα τέρματα με πέναλτι.

Ο Ελ Καντουρί άφησε πολύ θετικές εντυπώσεις στο ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, μειώνοντας σε 2-1 στο 20’ μετά από ασίστ του Μπίσεσβαρ.

Ο Μάντζης ανέβασε ξανά τη διαφορά στα δύο γκολ υπέρ του Βόλου, κάνοντας το 3-1 σε φάση που οι παίκτες του Λουτσέσκου είχαν σταματήσει για φάουλ.

Ο ΠΑΟΚ μείωσε εκ νέου με τον Γκαργκαλατζίδη στο 77’, όμως και πάλι οι Θεσσαλοί βρήκαν το δρόμο προς τα δίχτυα με τον Δεμηρτζόγλου.

ΝΠΣ Βόλου: Πατσιογιώργος, Ντεντάκης, Καλαμίδας (Δημηνάς 53?), Ηλιάδης, Δημόπουλος, Παστόπουλος, Μαρτσέλο, Καμπαγιέρο (Μηλιώτης 70?), Μάντζης (Δεμηρτζόγλου 62?), Πίτου Γκαρσία, Ηλιόπουλος.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης (Σιαμπάνης 46?), Λέοβατς (Λεβέκ 46?), Κωνσταντινίδης, Μαλεζάς (Βαρέλα 46?), Πούγγουρας, Κάνιας, Μπίσεσβαρ, Ελ Καντουρί (Δημητριάδης 68?), Χατζηστραβός (Κάτσε 46?), Πέλκας, Σταθόπουλος (Γκαργκαλατζίδης 57?).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x