Super League 2

Μονιάκης: «Επέστρεψα για να να πάει ο ΟΦΗ εκεί που ανήκει»

Τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης του ΟΦΗ έκανε ο Μανώλης Μονιάκης, που έστειλε μήνυμα «να βοηθήσουμε όλοι ώστε η ομάδα να ξεφύγει από την Β' Εθνική».

Στον ΟΦΗ για τα επόμενα δύο χρόνια επέστρεψε ο Μανώλης Μονιάκης, ο οποίος δήλωσε πανευτυχής που γύρισε... σπίτι του και έθεσε ως ξεκάθαρο στόχο την άνοδο στη Σούπερ Λίγκα.

«Γύρισα για να βοηθήσω τον ΟΦΗ να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Αυτό θέλω να κάνω. Θέλω να κερδίσουμε την άνοδο, να ξεφύγει η ομάδα απο την Β' Εθνικη και να μπορέσω και εγώ να αγωνιστώ με αυτήν ξανά στην Σούπερ Λίγκα.

Είμαι χαρούμενος που γύρισα στην ομάδα. Εδώ είναι το σπίτι μου, η πόλη μου, η οικογένεια μου. Ηθελα να γυρίσω. Θέλω να δικαιώσω τους ανθρώπους αυτούς. Τους προπονητές και τους ανθρώπους που είναι στον ΟΦΗ, για το γεγονός ότι γύρισα ξανά έδω. Ηταν ένα στοίχημα που είχα βάλει με τον εαυτό μου να επιστρέψω. Το ήθελα πολύ»
.

Τέλος, το μήνυμά του προς τον κόσμο είναι το εξής: «Τον θέλουμε δίπλα μας. Να στηρίξει την προσπάθεια που θα κάνουμε και όλοι μαζί να επαναφέρουμε τον ΟΦΗ εκεί που αξίζει».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x