Αγγλία

Μόνο Europa League για Λίβερπουλ!

Με το μυαλό στον τελικό του Europa League, η Λίβερπουλ ισοφάρισε στο 90'+2' την Τσέλσι στο «Άνφιλντ» (1-1) και χρειάζεται ένα μικρό θαύμα για να βγει Ευρώπη από το πρωτάθλημα. «Ζωγραφιά» από τον Αζάρ.

Μόνο τελικός!

Μόνο κατάκτηση του τροπαίου!

Μόνο Champions League!

Με το μυαλό στο παραπάνω… τρίπτυχο, η κακή, στο μεγαλύτερο μέρος του ντέρμπι στο «Άνφιλντ», Λίβερπουλ, κατάφερε… τουλάχιστον να μη χάσει (1-1) από την εξαιρετική Τσέλσι, ισοφαρίζοντας τους «μπλε» στα χασομέρια (90'+2') με τον Μπεντέκε.

Είχε ανοίξει το σκορ, με τρομερή γκολάρα, ο «αναγεννημένος» Αζάρ στο 32', στην πρόβα τζενεράλε των «κόκκινων» για το μεγάλο ματς με τη Σεβίλλη, στον τελικό της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης, με τον Κλοπ να χρησιμοποιεί την ενδεκάδα που πιθανότατα θα κατεβάσει στη «μάχη» της Βασιλείας.

Αν… στραβώσει, πάντως, η δουλειά και η Λίβερπουλ δεν κατακτήσει την κούπα και άρα, δεν μετάσχει στο Champions League της επόμενης περιόδου, τότε, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα μείνει εκτός Ευρώπης, καθώς, εκτός από δική της νίκη, εκτός έδρας, επί της Γουέστ Μπρομ την τελευταία αγωνιστική στην Premier League, θέλει… δώρο από τη Σαουθάμπτον, για να πάρει την 7η θέση, που, και πάλι, οδηγεί στο Europa League ΜΟΝΟ αν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατακτήσει το Κύπελλο Αγγλίας. Οι «άγιοι» υποδέχονται την Κρίσταλ Πάλας, ενώ η Γουέστ Χαμ, στην ισοβαθμία με τους «κόκκινους», υπερτερεί.

Εν ολίγοις, μόνο η κατάκτηση του Europa League υπάρχει στο μυαλό της ομάδας του αγγλικού λιμανιού.


Οι συνθέσεις των δύο ομάδων


Λίβερπουλ (Γίργκεν Κλοπ): Μινιολέ, Τουρέ (88' Οτζο), Λόβρεν, Κλάιν, Μορένο, Μίλνερ (75' Αλεν), Τσαν, Λαλάνα (75' Μπεντέκε), Κουτίνιο, Φιρμίνο, Στάριτζ.

Τσέλσι (Γκους Χίντινκ): Μπέγκοβιτς, Κέιχιλ, Μίκελ, Αθπιλικουέτα, Μπαμπά, Μάτιτς, Φάμπρεγας, Πέδρο (93' Λόφτους-Τσικ), Γουίλιαν (57' Κένεντι), Αζάρ, Τραορέ (74' Αμπραχαμ).

Επιμέλεια: Νίκος Ράλλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x