Stoiximan Super League

«Μόνο από τις φανέλες καταλάβαινες τη διαφορά ΑΕΛ-Ολυμπιακού»

Δίκαιη χαρακτήρισε τη νίκη της ΑΕΛ επί του Ολυμπιακού ο σκόρερ του αγώνα, Νίκος Γκόλιας, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM. «Μόνο από τις φανέλες καταλάβαινες ποια ήταν η Λάρισα και ποιος ο Ολυμπιακός», τόνισε.

Πανευτυχής που το πρώτο του γκολ στη Super League συνδυάστηκε με μία σπουδαία νίκη επί ενός μεγάλου αντιπάλου δήλωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Νίκος Γκόλιας.

Ο 23χρονος αμυντικός, που σκόραρε στο 92’ χαρίζοντας το τρίποντο στην ΑΕΛ απέναντι στον Ολυμπιακό, χαρακτήρισε δίκαιη τη νίκη της ομάδας του, ενώ στάθηκε στην καλή αγωνιστική και ψυχολογική προετοιμασία από τον Άγγελο Αναστασιάδη.

«Δίδαγμα για όλους, για ένα καλό πρωτάθλημα», χαρακτήρισε τις απώλειες που είχαν Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ.

inner

Αναλυτικά, ο Νίκος Γκόλιας μίλησε στους Βασίλη Βέργη και Σάββα Λιβάνιο:

-τη νίκη επί του Ολυμπιακού: «Όλα τα παιδιά που αγωνίστηκαν βοήθησαν και πιστεύω πως κανείς δεν θα καταλάβαινε, αν δεν υπήρχαν φανέλες, ποια ήταν η Λάρισα και ποιος ο Ολυμπιακός. Πιστεύω πως κερδίσαμε δίκαια. Η Λάρισα είναι μεγάλη ομάδα».

-το αν ήταν η κορυφαία στιγμή στην καριέρα του το χθεσινό γκολ της νίκης επί του Ολυμπιακού: «Ήταν το πρώτο μου γκολ στη μεγάλη κατηγορία, κόντρα σε μια μεγάλη ομάδα και χάρισε τη νίκη στην ομάδα μου. Σίγουρα, λοιπόν, είναι μέχρι τώρα η πιο σημαντική στιγμή στην καριέρα μου. Ελπίζω μέχρι την επόμενη».

-την ψυχολογική προετοιμασία της ΑΕΛ: «Το προπονητικό τιμ δούλεψε όλη την εβδομάδα στο κομμάτι της ψυχολογίας, ώστε να πιστέψουμε πως μπορούμε να νικήσουμε. Ο ένας βοήθησε τον άλλο και φάνηκε στο γήπεδο πως είμαστε μια γροθιά. Ο κόουτς είπε ‘εγώ ξέρω τι μπορείτε να κάνετε, αρκεί να το πιστέψετε κι εσείς’. Μέχρι τώρα η ομάδα αδικούσε τον εαυτό της. Ο κ. Αναστασιάδης είναι μια τεράστια προσωπικότητα για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Από την πρώτη μέρα προσπαθεί να μας κάνει να πιστέψουμε στους εαυτούς μας για να βγάζουμε τις αρετές μας στον αγωνιστικό χώρο. Θέλαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, με το δικό μας πλάνο και τα καταφέραμε».

-τη φάση του γκολ: «Ήρθε η μπάλα μπροστά μου, απλώς σούταρα. Εκεί δεν κάνεις σκέψεις. Η τύχη μάς χαμογέλασε και πήραμε τη νίκη».

inner

-τη συνέχεια για την ΑΕΛ: «Είναι μια νίκη ψυχολογίας, αλλά θα πρέπει να προσγειωθούμε στη συνέχεια. Για να έχει αξία αυτή η επιτυχία, πρέπει να υπάρχει συνέχεια, αρχής γενομένης με τον Λεβαδειακό. Ο χρόνος δουλεύει για μας, πιστεύουμε σιγά-σιγά τα λόγια του προπονητή μας, προσπαθούμε να κάνουμε αυτά που μας ζητεί και πιστεύω πως σε κάθε ματς θα είμαστε και καλύτεροι».

-το αν είδε τον Ολυμπιακό κουρασμένο και ευάλωτο στο τέλος: «Δεν πέρασε από το μυαλό μου κάτι τέτοιο. Απέναντι σε τέτοιες ομάδες αν σκεφτείς έτσι θα το πληρώσεις. Ήμασταν συγκεντρωμένοι σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και με πολύ πάθος και θέληση φτάσαμε στη νίκη».

-το αν εξυπηρέτησε την ΑΕΛ το σχήμα με δύο επιθετικούς από τον Ολυμπιακό: «Μιλάμε εκ του αποτελέσματος τώρα. Θα μπορούσαμε να χάναμε και να λέγαμε τώρα πως λειτούργησε το 4-4-2 για τον Ολυμπιακό. Το θέμα είναι πως εμείς ήμασταν καλά διαβασμένοι και προετοιμασμένοι για όλα τα πιθανά σχήματα των αντιπάλων. Κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την ποιότητα του Ολυμπιακού».

-το αν οι γκέλες των «μεγάλων» μαρτυρούν πως το πρωτάθλημα γίνεται πιο ανταγωνιστικό: «Αυτή η εβδομάδα είναι δίδαγμα για όλους μας. Ήδη οι τρεις από τις τέσσερις μεγάλες ομάδες στραβοπάτησαν κι αυτό είναι πολύ καλό. Πρέπει το επίπεδο της Super League να ανέβει και μόνο με τέτοια αποτελέσματα θα συμβεί αυτό».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x