Europa League

Μόνο Μπεργκ και Καμπάλα γλίτωσαν τη γιούχα

Σκηνές ροκ μετά το τέλος της ισόπαλης αναμέτρησης του Παναθηναϊκού με την Γκαμπάλα στη Λεωφόρο, με ορισμένους φίλους του «τριφυλλιού» να ζητούν τον λόγο από τους παίκτες.

Το αποτέλεσμα βαρύ κι ασήκωτο κι ασφαλώς τεταμένη η ατμόσφαιρα με την λήξη του αγώνα, με τους φίλους του Παναθηναϊκού να ζητούν τον λόγο για τον ντροπιαστικό αποκλεισμό από την Καμπάλα. Πέντε με έξι οπαδοί του «τριφυλλιού», αρχικά κατευθύνθηκαν στον Λαγό για να του ζητήσουν τον λόγο, ενώ άλλος πήγε στον Νάνο.

Η έντονη φραστική αντιπαράθεση συνεχίστηκε με τους Ζέκα και Σάντσεθ, ν’ ανοίγουν διάλογο με τους οπαδούς που μπήκαν εντός γηπέδου, με το σφύριγμα της λήξης της αναμέτρησης, αλλά και ορισμένους που βρίσκονταν πάνω από την φυσούνα. Οι δύο Ίβηρες αντέδρασαν έντονα στις αποδοκιμασίες (ενώ έπεφταν και ορισμένα μπουκάλια) με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί φραστικό επεισόδιο, που πήρε τέλος, με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων.

Από τις αποδοκιμασίες και τα γιουχαϊσματα, δεν γλίτωσε ούτε ο Γιάννης Αναστασίου, ενώ οι μόνοι που εισέπραξαν χειροκρότημα, ήταν οι ποδοσφαιριστές της Καμπάλα, που αποθεώθηκαν από τους φίλους του Παναθηναϊκού στη Θύρα 11, όπως και ο Μάρκους Μπεργκ.

Αυτή την ώρα παραμένουν μέσα στο γήπεδο, περίπου 2.500 με 3.000 οπαδοί μέσα στην Θύρα 13.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x