Stoiximan Super League

Μόνο νίκη στη Λάρισα ψάχνει η ΑΕΚ

Η ΑΕΚ δοκιμάζεται στην έδρα της ΑΕΛ μην έχοντας άλλα περιθώρια για απώλειες. Πώς θα καλύψει τα κενά στο κέντρο με Μάνταλο και Άλεφ ο Ουζουνίδης.

Τρίτη σερί νίκη στο πρωτάθλημα θέλει η ΑΕΚ, προκειμένου να αρχίσει να αφήνει οριστικά πίσω της την κρίση που άφησε ο καταστροφικός Νοέμβριος. Μπορεί οποιοδήποτε σερί να μην αρκεί για να καλυφθεί το χαμένο έδαφος, ωστόσο η νίκη σήμερα (17:15, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sportfm.gr) είναι αναγκαία επί της ΑΕΛ στην AEL FC Arena. Ήδη η διαφορά από την προπορευόμενη τριάδα είναι μεγάλη και οι «κιτρινόμαυροι» δεν θέλουν να χάσουν την επαφή τους με αυτή πριν καν ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος.

Το έργο της «Ένωσης» φυσικά δεν είναι εύκολο. Πέραν του ότι η ΑΕΛ είναι ισχυρός αντίπαλος, έχει να αντιμετωπίσει έναν κακό αγωνιστικό χώρο, αλλά και τα δικά της προβλήματα. Πέρα από τους Λαμπρόπουλο, Σιμόες και Μπακασέτα που έχουν τεθεί εκτός ομάδας, ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν θα έχει στη διάθεσή του και τους Άλεφ και Μάνταλο. Ο Βραζιλιάνος δεν έχει ξεπεράσει τη θλάση που υπέστη την περασμένη εβδομάδα, ενώ ο δεύτερος ένιωσε χθες ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό και έμεινε τελευταία στιγμή εκτός αποστολής.

Όλα δείχνουν πως ο Μοράν θα πάρει τη θέση του Άλεφ στη μεσαία γραμμή δίπλα στον Γαλανόπουλο, ενώ αντί του Μάνταλου πίσω από τον Πόνσε θα παίξει ο Λιβάγια που επιστρέφει από τιμωρία. Οι Μπογέ και Κλωναρίδης θα είναι στα άκρα της επίθεσης. Ο Μπάρκας θα υπερασπιστεί την εστία, ενώ ο Χουλτ και ο Μπακάκης θα καλύπτουν τα δύο άκρα, με τους Οικονόμου και Τσιγκρίνσκι στόπερ.

Τη 18άδα συμπληρώνουν οι Τσιντώτας, Γκάλο, Τσόσιτς, Σβάρνας, Αλμπάνης, Γιαννιώτας, Κλωναρίδης και Γιακουμάκης.

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 28 φορές στη μεγάλη κατηγορία με γηπεδούχο τη Λάρισα. Η ΑΕΚ μετρά 13 νίκες, 11 έχουν οι «βυσσινί», ενώ 4 ματς έληξαν ισόπαλα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x