Stoiximan Super League

Μόνο νίκη στο μυαλό του Παναθηναϊκού

Η νίκη είναι μονόδρομος για τον Παναθηναϊκό στη Νέα Σμύρνη απέναντι στον Πανιώνιο στην πρεμιέρα των play offs. Την κλασική ενδεκάδα ετοιμάζει ο Ουζουνίδης, που περιμένει… άσχημη υποδοχή.

Την πρώτη του νίκη στη Νέα Σμύρνη από τις 12 Δεκεμβρίου του 2012 ψάχνει ο Παναθηναϊκός σήμερα, στην πρεμιέρα των play offs κόντρα στον Πανιώνιο (18:15, Novasports 2, ΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Οι «πράσινοι» γνωρίζουν καλά πως μπαίνοντας με έναν βαθμό στη διαδικασία έναντι δύο του ΠΑΟΚ δεν έχουν περιθώρια για απώλειες και για το λόγο αυτό στόχος είναι μόνο το τρίποντο.

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης, που θα τεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη από τη στιγμή που αποπέμφθηκε τον Αύγουστο (και αναμένεται να έχει άσχημη υποδοχή από το κοινό), δεν θα κάνει πειράματα ή rotation, αλλά θα ποντάρει και πάλι στην ενδεκάδα που έχει εξαιρετικό ρυθμό και χημεία.

Ο Βλαχοδήμος θα είναι στο τέρμα, οι Χουλτ και Κουλιμπαλί θα είναι στα άκρα της άμυνας και οι Μολέντο και Κουτρουμπής θα συνθέτουν το δίδυμο των στόπερ. Κουρμπέλης και Ζέκα θα είναι τα δύο κεντρικά χαφ, με Βιγιαφάνιες και Εμποκού στις «πτέρυγες» και τον Κλωναρίδη να υποστηρίζει τον Μπεργκ.

Στην 20μελή αποστολή μπήκαν και οι Στιλ, Μέστο, Μαρινάκης, Ευαγγέλου, Ρέις, Π. Βλαχοδήμος, Λέτο, Μολίνς και Χατζηγιοβάννης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x