Stoiximan Super League

«Μόνο οι ανακοινώσεις για ΠΑΟΚ και Ουαρντά»

Την μεταγραφή του Αμρ Ουαρντά στον ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε σε Μέσα της Αιγύπτου ο πατέρας του. «Είχε κι άλλες προτάσεις εκτός Ελλάδας, αλλά προτίμησε τον ΠΑΟΚ», τόνισε ο πατέρας του 23χρονου μεσοεπιθετικού.

Την συμφωνία του Αμρ Ουαρντά με τον ΠΑΟΚ επιβεβαίωσε μιλώντας στο αιγυπτιακό Korabia.com, ο πατέρας του, Μεντχάντ Ουαρντά, τονίζοντας τους λόγους που έχει καθυστερήσει η ανακοίνωση.

«Η συμφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες έχει ολοκληρωθεί. Όλα είναι έτοιμα και απομένει η ανακοίνωση της μεταγραφής. Η καθυστέρηση έχει να κάνει με το ότι ο Αμρ είναι στη Γκαμπόν με την Εθνική ομάδα της Αιγύπτου».

Όσο για τους λόγους που πιστεύει ότι ο 23χρονος μεσοεπιθετικός επέλεξε τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης, είπε: «Ο ΠΑΟΚ είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για τον ίδιο, περιμένω στο μέλλον να πάει και ακόμα ψηλότερα. Ο Αμρ είχε προτάσεις και από άλλες ομάδες εκτός Ελλάδας, αλλά προτίμησε να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ. Στον Αμρ αρέσει η ατμόσφαιρα στην Ελλάδα, έχει φτιάξει το όνομα του εκεί και οι φίλαθλοι τον αγαπούν», ενώ για την συμβουλή που του έδωσε:

«Όταν με ρώτησε για την συμβουλή μου του είπα να κάνει ότι επιθυμεί ο ίδιος και του αρέσει, ακόμα και αν έχει προτάσεις από αλλά μεγαλύτερα κλαμπ της Ευρώπης».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x