Champions League

Μόνο χαμένος δεν βγήκε ο Κασίγιας

Από τη Ρεάλ έφυγε σαν… κυνηγημένος, παρόλα αυτά ο Ίκερ Κασίγιας συνεχίζει να γράφει τη δική του ιστορία υπερασπιζόμενος την εστία της Πόρτο.

Το ιδανικό τέλος της τεράστιας καριέρας του Ίκερ Κασίγιας θα ήταν στη Ρεάλ Μαδρίτης. Εκεί όπου αναδείχθηκε, μεγάλωσε (και μεγαλούργησε), πέτυχε τα πάντα και στο τέλος δίχασε. Με συνέπεια να αποχωρήσει όχι με τιμές, αλλά σαν… κοινός θνητός.

Η Πόρτο επωφελήθηκε της ευκαιρίας, τον έπεισε να κάνει νέο σπίτι του το «Ντραγκάο» και από αυτή τη σχέση δεν βγαίνει κανείς χαμένος. Ούτε οι «δράκοι», ούτε φυσικά ο εμβληματικός Ισπανός τερματοφύλακας, ο οποίος με τη σημερινή επικράτηση στο ματς με την Μακάμπι Τελ Αβίβ (3-1) έγινε ο παίκτης με τις περισσότερες νίκες (91 συγκεκριμένα) στο Champions League!

Εκεί όπου συγκατοικεί με έναν άλλο θρύλο, τον Τσάβι. Προσωρινά, όμως, αφού με τον συμπατριώτη του μακριά από την Ευρώπη όλα δείχνουν πως θα τον ξεπεράσει και μάλιστα σύντομα.

Πιο πίσω βρίσκονται οι Ραούλ (79), Γκιγκς (74), που έχουν κρεμάει τα παπούτσια τους με τον Κριστιάνο Ρονάλντο (73) να βρίσκεται πιο κοντά από κάθε άλλο εν ενεργεία ποδοσφαιριστή και αργά ή γρήγορα (μαζί με τον Μέσι) θα απειλήσει και θα ξεπεράσει τη συγκεκριμένη επίδοση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x