Γαλλία

Μόουρα: «Νομίζω ότι έχω μέλλον στην ομάδα»

Αισιόδοξος για την παραμονή του στην Παρί φάνηκε να είναι ο Λούκας Μόουρα σε δηλώσεις του στην γαλλική ιστοσελίδα «Le Figaro», τονίζοντας επίσης ότι θα παλέψει να μείνει παρά τις δυσκολίες.

Παρότι ο χρόνος συμμετοχής του στην Παρί Σεν Ζερμέν δεν είναι αυτός που επιθυμούσε, ο Λούκας Μόουρα δηλώνει αποφασισμένος να το αλλάξει αυτό και να διεκδικήσει με αξιώσεις μια θέση στην ομάδα.

Μπορεί την φετινή χρονιά ο Μόουρα να μην αγωνίζεται σχεδόν καθόλου στην ομάδα, καθώς μετράει μόλις 36 λεπτά συμμετοχής σε 7 παιχνίδια πρωταθλήματος, όμως φαίνεται ότι ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός δεν θέλει την εύκολη λύση, που είναι να μεταγραφεί σε άλλη ομάδα, αλλά να παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν και να παλέψει.

Αυτό άλλωστε αναφέρει και στις δηλώσεις του. «Μένοντας εδώ ήξερα ότι θα συναντήσω δυσκολίες, αλλά είναι μια πρόκληση για μένα. Νομίζω ότι έχω μέλλον στην ομάδα, μένω για να δουλέψω και έπειτα δεν ξέρω τι θα συμβεί πιο μετά. Χαίρομαι που είμαι εδώ μαζί με τους φίλους μου και επιπλέον έχουμε πιθανότητες να κάνουμε σπουδαία πράγματα αυτή τη σεζόν και είμαι εδώ για να βοηθήσω».

Επιμέλεια: Θεόδωρος Κόμπος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x