Κύπελλο Ελλάδας

Μοράις: «Να δώσουμε χαρά στον κόσμο της ΑΕΚ, πάμε για νίκη με ΠΑΟΚ»

Το σύνθημα για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ έδωσε ο Ζοσέ Μοράις. Ο Πορτογάλος δήλωσε χαρούμενος για την πρόοδο της ΑΕΚ στο ματς Κυπέλλου με την Κέρκυρα και τόνισε ότι θα πάει για το διπλό στο ντέρμπι.

Ικανοποιημένος από τον βαθμό που αφομοιώνει η ΑΕΚ τη φιλοσοφία του εμφανίστηκε ο Ζοσέ Μοράις.

Στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της «Ένωσης» επί της Κέρκυρας (4-0), ο Πορτογάλος τόνισε ότι η ομάδα βγάζει σταδιακά την ποιότητά της και επανέλαβε την πίστη ότι με πολλή δουλειά, θα κάνει συνέχεια πρόοδο.

Παράλληλα, έθεσε ως στόχο να δώσει η ομάδα χαρά στον κόσμο της και σε αυτό το πλαίσιο ξεκαθάρισε ότι θα πάει μόνο για τη νίκη στο ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Μοράις

«Ήταν μια νίκη εύκολη. Διότι οι παίκτες προσπάθησαν και επέμειναν να κάνουν τα πράγματα απλά. Ήταν ένα παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που αμυνόταν. Όπως είπα και την προηγούμενη εβδομάδα, με την δουλειά θα έρθει και η πρόοδος και η εξέλιξη.

Η ομάδα μετά το δεύτερο γκολ έπαιξε με την φιλοσοφία που θέλουμε να έχουμε, ενώ στο πρώτο ημίχρονο σκόραρε και προσπάθησε να ακολουθήσει αυτά που θέλουμε. Με το δεύτερο γκολ φάνηκε η ποιότητα των παικτών. Με την συνεισφορά του Γιόχανσον και του Μάνταλου, άνοιξε το σκορ.

Είμαι χαρούμενος με την δουλειά των παικτών. Στη συνέχεια, με την ποιότητα που έχουμε, θα προσπαθήσουμε να δώσουμε χαρά στους οπαδούς μας, που την αξίζουν. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που βρέθηκε εδώ, διότι μεσοβδόμαδα ο κόσμος δουλεύει. Από αύριο σκεφτόμαστε το ματς με τον ΠΑΟΚ. Ήταν σημαντικό που κερδίσαμε σήμερα. Αλλά με τη νίκη σήμερα δεν πρέπει να χάσουμε την συγκέντρωση μας. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή και θα πάμε να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς.

Όσο για το 4-4-2, είναι πάντα μια εναλλακτική. Εξαρτάται από τον αντίπαλο που έχουμε. Εξαρτάται από τους παίκτες που έχουμε στην διάθεση μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x