Stoiximan Super League

Μοράις: «Θα γίνουμε καλή ομάδα. Να είστε σίγουροι»

Σίγουρος πως με σκληρή δουλειά και τη βοήθεια των παικτών του θα αλλάξει την εικόνα της ΑΕΚ εμφανίστηκε ο Ζοσέ Μοράις στα Σπάτα. Πολλές αλλαγές στο Κύπελλο. Στη Σουηδία ο Ντε Μπαρτόλο.

Η εικόνα της ΑΕΚ στο ματς με τον Πανιώνιο ήταν προβληματική και ανησυχητική. Ο Ζοσέ Μοράις αντιλαμβάνεται πως θα χρειαστεί σκληρή δουλειά για να μεταμορφώσει τη νέα του ομάδα, αλλά δεν αμφιβάλλει πως θα τα καταφέρει και φρόντισε το μήνυμα αυτό να το περάσει στους παίκτες του χθες στα Σπάτα.

«Στο παιχνίδι υπήρχαν καλά πράγματα που κάναμε, αλλά και κάποια που δεν έγιναν καλά και πρέπει να τα διορθώσουμε. Θέλω να σας πω να μην ανησυχείτε. Να είστε σίγουροι πως αυτό θα το αλλάξουμε. Με τη δουλειά που κάνουμε, με σκληρή δουλειά, πολύ σύντομα θα γίνουμε πολύ καλύτεροι. Θα γίνουμε μια καλή ομάδα. Να είστε σίγουροι γι’ αυτό», τόνισε στους ποδοσφαιριστές του ο Πορτογάλος προπονητής που ήταν πολύ ήρεμος.

Στον αυριανό αγώνα Κυπέλλου με την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ (19:30) ο Μοράις θα προχωρήσει αναγκαστικά σε αρκετές αλλαγές, καθώς την Κυριακή υπάρχει το πολύ δύσκολο ματς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Ήδη επέλεξε να αφήσει εκτός αποστολής τους βασικούς Ανέστη, Τσιγκρίνσκι, Μπακασέτα και Αλμέιδα, ενώ αναμένεται να κρατήσει στον πάγκο και κάποιους ακόμη. Διαθέσιμος θα είναι ξανά ο Χριστοδουλόπουλος που εξέτισε την ποινή του, σε αντίθεση με τον Πατίτο που θα επιστρέψει στο ματς της Τούμπας, ενώ εκτός μάχης είναι και ο ανέτοιμος Βάργκας.

Στο μεταξύ, ο Άλεξ Ντε Μπαρτόλο πέρασε το Σαββατοκύριακο στη Σουηδία. Δεν έχει γίνει γνωστό ποιους αγώνες παρακολούθησε ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της ΑΕΚ, ωστόσο πληροφορίες αναφέρουν πως τσέκαρε παίκτες που αγωνίζονται ως κεντρικά χαφ. Η συγκεκριμένη θέση, αλλά και αυτή του σέντερ φορ, είναι οι επικρατέστερες προς ενίσχυση εν όψει Ιανουαρίου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x