Stoiximan Super League

Μοράν: «Μακάρι στο τέλος της σεζόν να είμαστε πρωταθλητές»

Την ευχή να κατακτήσει το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ έκανε ο Ερίκ Μοράν, ο οποίος ανέφερε πως θέλει να προσαρμοστεί όσο πιο γρήγορα και να βοηθήσει την ομάδα.

Ανυπόμονος να μπει στο γήπεδο και να παίξει για πρώτη φορά με τη φανέλα της ΑΕΚ δήλωσε ο Ερίκ Μοράν, με τον Βάσκο χαφ να κάνει την ευχή για κατάκτηση του πρωταθλήματος τη φετινή σεζόν.

Παράλληλα, ο 26χρονος μέσος μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ για την αγάπη που έχει για τα… κιτρινόμαυρα αλλά και την άμεση προσαρμογή που θέλει να έχει στην ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ερίκ Μοράν στο «aekfc.gr»:

«Το μόνο που έχω προλάβει να κάνω ως τώρα, είναι να πάρω το αεροπλάνο και να έρθω εδώ, να εγκατασταθώ, να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου και να κάνω προπόνηση με την ομάδα. Ξέρω πως η ομάδα διεκδικεί με πάρα πολλές πιθανότητες το Πρωτάθλημα και ότι είναι μία πολύ καλή ομάδα, που συνεχίζει και στο Europa League. Μακάρι στο τέλος της σεζόν να είμαστε οι πρωταθλητές.

Είναι η πρώτη φορά που φεύγω από την Ισπανία και αλήθεια είναι ότι αυτό που σκέφτομαι και με προβληματίζει είναι η γλώσσα. Τον πολιτισμό της Ελλάδας τον γνωρίζω. Ο στόχος μου είναι να προσαρμοστώ όσο πιο γρήγορα γίνετε και να βοηθήσω την ομάδα. Το γεγονός πως υπάρχουν πολλοί ισπανόφωνοι, θα με βοηθήσει να προσαρμοστώ όσο το δυνατόν πιο γρήγορα και φυσικά ο στόχος μου είναι να μάθω και καλύτερα αγγλικά για να μπορώ να συνεννοούμαι και με τους υπόλοιπους συμπαίκτες μου.

Εγώ είμαι εδώ για να μπορέσω να βοηθήσω σε ό,τι μου ζητήσει ο προπονητής. Η αλήθεια είναι ότι σε όλους του ποδοσφαιριστές αρέσει να παίρνουν χρόνο συμμετοχής, επομένως όσο περισσότερο παίξω, τόσο πιο χαρούμενος θα είμαι.

Τα κιτρινόμαυρα ήταν και τα χρώματα της πρώτης μου ομάδας, της Πορτουγαλέτε, αισθάνομαι πάρα πολύ όμορφα να φοράω αυτή τη φανέλα, τα χρώματα είναι υπέροχα και θέλω να τη φορέσω μέσα στον αγωνιστικό χώρο, όσο πιο γρήγορα γίνεται»
, ανέφερε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x