Αγγλία

Μοράτα: «Εξαιτίας ενός πέναλτι έχουν πέσει πάνω μου να με φάνε»

Ο Άλβαρο Μοράτα μίλησε στη Marca για το βάρος που έχει η τιμή για την οποία αποκτήθηκε και για τους προσωπικούς του στόχους.

Το ποσό των 78 εκατ. ευρώ δεν είναι και μικρό. Βέβαια, έχουν υπάρξει και πιο τρελές περιπτώσεις… Ωστόσο, ο Άλβαρο Μοράτα αναγνωρίζει τη βαρύτητα του, χωρίς να αφήσει αυτό το γεγονός να τον επηρεάσει!

Ο Ισπανός επιθετικός μετακόμισε στο «Στάμφορντ Μπριτζ» και την Τσέλσι αυτό το καλοκαίρι. Για τον ποδοσφαιριστή ενδιαφέρθηκε έντονα και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ωστόσο οι «μπλε» ήταν εκείνοι που κατάφεραν να τον αποκτήσουν.

«Παραδέχομαι ότι είναι ένα πολύ μεγάλο ποσό, αλλά έχω την προσωπικότητα να παίξω ήρεμος και με τον δικό μου τρόπο. Είναι η τιμή που μου δίνει κίνητρο και με κάνει να δουλεύω πιο σκληρά κάθε μέρα. Γνωρίζω ότι πλέον έχουν στρέψει περισσότεροι άνθρωποι την προσοχή τους σε μένα», δήλωσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Τσέλσι.

Ο Ισπανός διεθνής αναφέρθηκε στο χαμένο πέναλτι, ενώ υποστήριξε ότι κύριος στόχος του είναι να σκοράρει περισσότερα γκολ:

«Έπαιξα μονάχα σε 2 φιλικά προετοιμασίας με 15 λεπτά συμμετοχής όπου έχασα ένα πέναλτι και ήδη έχουν πέσει πάνω μου να με φάνε… Μπορώ να προβλέψω περίπου το τι ακολουθεί. Θέλω να σκοράρω παραπάνω από 20 γκολ. Αυτή είναι η δουλειά μου. Ωστόσο αυτό δεν αποτελεί εμμονή για εμένα. Όταν ήμουν στη Γιουβέντους δεν σκόραρα περισσότερες από 20 φορές αλλά κέρδισα όλους τους τίτλους, εκτός από το Champions League. Σκόραρα περίπου με 15 με 16 γκολ. Άλλοι επιθετικοί είχαν 35 γκολ αλλά δεν κέρδισαν τίποτα».

Τέλος, σχολίασε το ενδιαφέρον του Αντόνιο Κόντε: «Γνώριζα ότι ο Κόντε με αγαπάει. Μίλησα μαζί του πολλές φορές. Ένιωθα κατά κάποιο τρόπο υποχρέωση προς αυτόν. Για να είμαι ειλικρινής, στην αρχή δεν είχα αντιληφθεί το ενδιαφέρον που υπήρχε. Αλλά όταν το ανακάλυψα, δε δίστασα καθόλου. Ήταν η κίνηση που προτιμούσα περισσότερο».

Επιμέλεια: Ελεάννα Μπασίρογλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x