Αγγλία

Μοράτα: «Η Τσέλσι ήθελε να με κάνει τον πιο ακριβοπληρωμένο Ισπανό»

Ο επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης, Αλβάρο Μοράτα εκμυστηρεύτηκε πως η Τσέλσι του έκανε πρόταση το καλοκαίρι για να γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος Ισπανός ποδοσφαιριστής.

Μία ανάσα από το να πάρει μεταγραφή στην Τσέλσι βρέθηκε ο Αλβάρο Μοράτα στην μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού που μας πέρασε.

Ο Ισπανός επιθετικός πέρασε από όλα τα επίπεδα της Ρεάλ Μαδρίτης ξεκινώντας από τις ακαδημίες και φτάνοντας να σηκώσει το 10ο Champions League της ιστορίας της (La Decima), το 2014.

Αργότερα έφυγε για την Γιουβέντους που σε δύο χρονιές κατέκτησε το πρωτάθλημα και το κύπελλο Ιταλίας, πριν οι πρωταθλητές Ευρώπης τον φέρουν πίσω στην Μαδρίτη πληρώνοντας την ρήτρα επαναγοράς του.

Τότε ήταν που οι περισσότεροι πίστεψαν πως η Ρεάλ θα τον πωλούσε για ένα αρκετά σεβαστό ποσό και η Τσέλσι ήταν μία από τις ομάδες που ενδιαφερόταν για την απόκτησή του.

«Η Τσέλσι έδειξε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για μένα γιατί ο Κόντε με είχε και στην Γιουβέντους. Ήταν μία πάρα πολύ καλή πρόταση, θα μπορούσα να είχα γίνει ο πιο ακριβοπληρωμένος Ισπανός ποδοσφαιριστής στην ιστορία», είπε ο Μοράτα στην «Bild».

Επιμέλεια: Γιώργος Γιαννούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x