Αγγλία

Μοράτα: «Μόνο ο Κόντε πίστεψε σε μένα»

Την πίστη του Αντόνιο Κόντε στο πρόσωπο του έδωσε ως εξήγηση στο γιατί επέλεξε την Τσέλσι ο Άλβαρο Μοράτα, ο οποίος χαρακτήρισε την Πρέμιερ Λιγκ ως το «πιο σκληρό πρωτάθλημα στον κόσμο».

Το γεγονός ότι ο Αντόνιο Κόντε πίστεψε σε αυτόν ώθησε τον Άλβαρο Μοράτα να επιλέξει την Τσέλσι ως επόμενη ομάδα στην καριέρα του και δήλωσε πολύ χαρούμενος για την επιλογή του, ενώ χαρακτήρισε το αγγλικό ως το πιο σκληρό πρωτάθλημα στον κόσμο.

«Ήρθα στην Τσέλσι γιατί μια ομάδα και ένας προπονητής (σ.σ Κόντε) πίστεψαν σε εμένα. Τώρα έχω όλα όσα θέλω και είμαι πολύ χαρούμενος» δήλωσε αρχικά ο Ισπανός επιθετικός και συμπλήρωσε:

«Αν ήταν μεγάλη κίνηση έτσι ώστε να βρω θέση βασικού; Για μένα αυτό είναι το πιο σημαντικό πράγμα».
Έπειτα, ο Μοράτα αναφέρθηκε στο αγγλικό πρωτάθλημα και στάθηκε ιδιαίτερα στο γεγονός ότι υπάρχουν πολλές ομάδες που μπορούν να το κατακτήσουν και στην σκληράδα του.

«Η Πρέμιερ Λιγκ είναι σκληρό πρωτάθλημα σαφέστατα, και είναι και το πρωτάθλημα στο οποίο υπάρχουν οι περισσότερες διεκδικήτριες του τίτλου. Υπάρχουν δυνατές ομάδες, αλλά είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί παλεύουμε κι εμείς για το τρόπαιο» είπε χαρακτηριστικά ο πρώην επιθετικός της Ρεάλ Μαδρίτης.


Επιμέλεια: Μανώλης Μποτσέτος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x