Ισπανία

Μοράτα- Ρεάλ: «Για 60 εκατομμύρια φεύγει αύριο»!

Οι διοικούντες της Ρεάλ Μαδρίτης φέρονται διατεθειμένοι να προχωρήσουν άμεσα στην πώληση του Αλβάρο Μοράτα, εφόσον φτάσει στα γραφεία του συλλόγου πρόταση που να ικανοποιεί τις απαιτήσεις του κλαμπ.

Όπως μεταδίδουν τα ισπανικά Μέσα η διοίκηση της «βασίλισσας» είναι πιθανό να πουλήσει τον Αλβάρο Μοράτα εάν φτάσει στα χέρια της μία πρόταση ανάλογη της αξίας του Ισπανού επιθετικού.

Σύμφωνα με την «Diario Goal», ο γεννημένος στις 22 Οκτωβρίου του 1992 ποδοσφαιριστής είναι δυσαρεστημένος από τον περιορισμένο ρόλο που έχει στους «μερένχες» τη σεζόν που διανύουμε και δεν θα ήταν αρνητικός στην προοπτική να αφήσει το «Σαντιάγκο Μπερναμπέου».

Την υπόθεση του 24χρονου παίκτη παρακολουθούν από κοντά δύο μεγάλοι σύλλογοι της Πρέμιερ, η Τσέλσι και η Άρσεναλ, με αμφότερους να επιθυμούν να εντάξουν στο ρόστερ τους τον ύψους 1,89 στράικερ και τον πρόεδρο των πρωταθλητών Ευρώπης Φλορεντίνο Πέρεθ να τους ανοίγει την πόρτα, καθώς όπως αναφέρει το δημοσίευμα, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Εάν φτάσει μία προσφορά τουλάχιστον 60 εκατομμυρίων, θα μπορούσε να αναχωρήσει ακόμα και αύριο»!

Ο Μοράτα ξεκίνησε την καριέρα του από την δεύτερη ομάδα της Ρεάλ Μαδρίτης, με την οποία κατέγραψε 83 συμμετοχές και 45 γκολ την τριετία 2010- 2013, ενώ παράλληλα μέτρησε παρουσίες και με την πρώτη ομάδα, στην οποία εντάχθηκε αποκλειστικά από τη σεζόν 2013- 14. Την επόμενη διετία (2014- 2016) αγωνίστηκε στο Campionato με τη φανέλα της Γιουβέντους (63 αγώνες, 15 τέρματα), ανεβάζοντας τις μετοχές του και πείθοντας την «βασίλισσα» να καταβάλει στους «μπιανκονέρι» την ρήτρα των 30 εκατομμυρίων ευρώ το περασμένο καλοκαίρι και να τον κάνει εκ νέου κάτοικο Μαδρίτης.

Τη σεζόν που διανύουμε τα νούμερα του Μοράτα κάθε άλλο παρά απογοητευτικά είναι, καθώς έχει βρει δίχτυα πέντε φορές σε δεκατρείς αγώνες, δεν υπάρχει ωστόσο η προοπτική καθιέρωσης που ονειρευόταν με αποτέλεσμα να σκέφτεται να πει «αντίο» στην ισπανική πρωτεύουσα.

Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x