Ιταλία

Μοράτι: «Η Ίντερ μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα»

Την πίστη πως η Ίντερ μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα εξέφρασε ο Μάσιμο Μοράτι σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Rai».

Απόλυτα αισιόδοξος για κατάκτηση του «Σκουντέτο» από την Ίντερ εμφανίστηκε ο Μάσιμο Μοράτι μιλώντας σε ιταλικό ραδιοφωνικό σταθμό. Επιπλέον ο πρώην ιδιοκτήτης των «νερατζούρι» αναφέρθηκε στον τρόπο που βίωσε το ντέρμπι με τη Μίλαν και προσπάθησε να αποφύγει τις συγκρίσεις μεταξύ Μουρίνο και Σπαλέτι.

«Όταν ήμουν πρόεδρος της Ίντερ παρακολουθούσα τους αγώνες με ιδιαίτερη ένταση. Στον χθεσινό ντέρμπι με τη Μίλαν αισθάνθηκα σαν οπαδός, ήμουν πιο άνετος. Το παιχνίδι ήταν γοητευτικό και οι νίκες απέναντι στους «ροσονέρι» είναι πάντα κάτι ξεχωριστό. Πρόκειται για την αναμέτρηση που ενδιαφέρει περισσότερο από κάθε άλλη τους Μιλανέζους, ανεξαρτήτως βαθμολογικής θέσης των δύο συλλόγων. Τη δεδομένη χρονική στιγμή η Νάπολι είναι πολύ δυνατή αλλά η Ίντερ διαθέτει σταθερότητα και εμφανίζει στοιχεία ομαδικότητας. Θεωρώ πως μπορεί να προσπεράσει τη Νάπολι και να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Οι συγκρίσεις μεταξύ Μουρίνιο και Σπαλέτι είναι δύσκολες γιατί διαφέρουν σαν άνθρωποι. Σαφώς όμως ο Σπαλέτι διαθέτει τρομερή προσωπικότητα» ανέφερε ο Μοράτι.

Επιμέλεια: Γιώργος Κουτρέλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x