Ιταλία

Μοράτι: «Θα έρθει και η ώρα του Σιμεόνε»

Ο πρώην «ισχυρός άνδρας» της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι, μίλησε για την πιθανότητα επιστροφής του Ντιέγκο Σιμεόνε στην Ίντερ.

Ο Μάσιμο Μοράτι γνωρίζει καλά τον Ντιέγκο Σιμεόνε (αυτός άλλωστε ήταν ο πρόεδρος που τον έφερε ως ποδοσφαιριστή στην Ίντερ) και ποτέ δεν έχει κρύψει την εκτίμησή του για τον «Τσόλο».

Σε συνέντευξή του στο ιταλικό συνδρομητικό κανάλι Premium Sport, ο Μοράτι ρωτήθηκε για τον νυν προπονητή των «νερατζούρι», Φρανκ Ντε Μπουρ, αλλά και την προοπτική της επιστροφής του Αργεντινού στην ομάδα με την οποία αγωνίστηκε για δυο χρόνια (’96-’98) και κατέκτησε το Κύπελλο UEFA του 1998.

Απαντώντας, ο άνθρωπος που βρισκόταν στο διοικητικό «τιμόνι» της Ίντερ για σχεδόν είκοσι χρόνια, στήριξε τον Ντε Μπουρ αλλά δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό μπροστά στο ενδεχόμενο της επιστροφής του Σιμεόνε.

«Θεωρώ τον Ντε Μπουρ καλό προπονητή, ο οποίος είναι πολύτιμος για την ομάδα. Ελπίζω ότι θα φέρει καλά αποτελέσματα», είπε αρχικά για τον Ολλανδό κόουτς και συνέχισε για τον «Τσόλο»:

«Αν θα ήθελε να επιστρέψει ο Ντιέγκο Σιμεόνε; Θα ήταν σίγουρα μια μεγάλη επιστροφή. Είναι μεγάλος “ιντερίστα” και ένας άριστος προπονητής. Αλλά θα ήταν λάθος για τον Ντε Μπουρ. Για μένα, θα πάει καλά αν παραμείνει. Θα έρθει η ώρα και για τον Τσόλο».

Επιμέλεια: Αποστόλης Πούλιος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x