Stoiximan Super League

Μουνάφο: «Δεν πρέπει να τρελαθούμε επειδή κερδίσαμε την ΑΕΚ»

Ο Αργεντινός μέσος του Αστέρα κράτησε χαμηλά την μπάλα μετά τη νίκη επί της ΑΕΚ, ενώ αναφέρθηκε και στη δουλειά που περιμένει τον ίδιο και τους συμπαίκτες του κατά το διάστημα της διακοπής.

Χαρούμενος τόσο για τη νίκη όσο και για το γκολ που σημείωσε απέναντι στην ΑΕΚ ήταν ο Μουνάφο. Ο Αργεντινός μέσος του Αστέρα, μιλώντας στη Nova, τόνισε πως αυτή η νίκη δεν πρέπει να αποσυντονίσει την ομάδα, ενώ μίλησε και για τη δουλειά του Σάββα Παντελίδη.

Αναλυτικά:

«Πάντα ένας νέος προπονητής φέρνει καινούργια πράγματα, έχουμε αλλάξει αρκετά, το ματς με τον Ολυμπιακό μας έδωσε ψυχολογία, ήταν ένα καλό αποτέλεσμα όπως και η ισοπαλία στην Ξάνθη. Το ματς με την ΑΕΚ ξέραμε πως θα είναι δύσκολο και μία ενδεχόμενη νίκη θα μας άλλαζε την ψυχολογία και αυτό έγινε. Τώρα έχουμε δύο εβδομάδες κενό για να δουλέψουμε και είναι διαφορετικό να κερδίζεις πριν τη διακοπή.

Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε πολύ για να μπλοκάρουμε την ΑΕΚ στον άξονα, όπου διαθέτει μεγάλη ποιότητα, είναι επικίνδυνη, είναι μια ομάδα που έχει κίνηση, ο Αραούχο τραβιέται μακριά από την περιοχή, κλείσαμε καλά τους χώρους, είναι μια μεγάλη ομάδα και χρειάζεται υπομονή. Ξέραμε πως στο πρώτο ημίχρονο αν κρατούσαμε το μηδέν στο δεύτερο θα εκμεταλλευόμασταν την κούραση της ΑΕΚ. Πριν το ματς είπαμε να περάσουν 25-30 λεπτά χωρίς ρίσκο. Η ΑΕΚ έχει κούραση, στο δεύτερο μέρος θέλαμε να τους πιέσουμε λίγο παραπάνω και με το 2-0 έφυγε και λίγο το άγχος που είχαμε».


Για το πρώτο του γκολ:
«Δύο χρόνια στον Αστέρα δεν είχα σκοράρει, σήμερα σκόραρα οπότε όλα καλά. Δεν μου είπαν τίποτα οι συμπαίκτες μου αλλά δεν το πίστευαν. Όταν επέστρεψα στον Αστέρα το είχα πει. Μία ομάδα είναι δύσκολο να κρατάει υψηλό το επίπεδο για πολλά χρόνια, πολλές φορές τα πράγματα δεν πάνε καλά, σε όλες τις ομάδες συμβαίνει αλλά ο Αστέρας θα κάνει ό,τι πρέπει για να βρεθεί εκεί που πρέπει. Για να είσαι καλό αμυντικό χαφ θα πρέπει να έχεις γρήγορη σκέψη. Ο Αστέρας είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας, είναι οργανωμένη, δεν γίνεται να είναι πάντα ψηλά γιατί αυτό είναι δύσκολο. Τα πράγματα πάνε καλά όμως, η ομάδα θέλει να γυρίσει εκεί που ήταν και θα παλέψουμε για το καλύτερο.

Eμείς κοιτάμε κάθε ματς ξεχωριστά, κάναμε κακό ξεκίνημα, τώρα προσπαθούμε να βελτιώσουμε την εικόνα μας ούτε σημαίνει πως πρέπει να τρελαθούμε επειδή κερδίσαμε την ΑΕΚ. Σε κάθε ματς πρέπει να είμαστε πολύ σοβαροί και με το κεφάλι κάτω».

Για το πού αφιερώνει το γκολ που σημείωσε: «Στα δύο παιδιά μου και στη γυναίκα μου αφιερώνω το γκολ, που δεν μπορούσαν να ήταν στο γήπεδο γιατί είχε κρύο στο γήπεδο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x