Stoiximan Super League

Μουνάφο: «Μπορεί να γίνει ο νέος Μπανέγα ο Αραούχο»

Αν στην ΑΕΚ ασχοληθούν σοβαρά με την περίπτωση του Σέρχιο Αραούχο, τότε εκείνος μπορεί να εξελιχθεί σε νέο Έβερ Μπανέγα, τόνισε ο Χουάν Μουνάφο του Πλατανιά.

Ο Σέρχιο Αραούχο (φωτό) είναι ο δεύτερος ποδοσφαιριστής από τις περίφημες ακαδημίες της Μπόκα Τζούνιορς που θα αγωνιστεί στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Ο πρώτος είναι ο Χουάν Μουνάφο του Πλατανιά, ο οποίος μίλησε στη Live Sport για τον Αργεντινό φορ της ΑΕΚ, που μπορεί να εξελιχθεί σε νέο… Έβερ Μπανέγα για την «Ένωση».

«Γνωρίζω τον Σέρχιο, αλλά δεν παίξαμε μαζί γιατί είναι τέσσερα χρόνια μικρότερός μου. Είναι από τους παίκτες που εντόπησε ο τεχνικός διευθυντής των υποδομών της Μπόκα, ο Γρίφα. Σπουδαίο ταλέντο που εξελίχθηκε σε πολύ καλό παίκτη. Έχω μάθει ότι χάνει τη συγκέντρωσή του, αλλά ένας προπονητής που θα ασχοληθεί συστηματικά μαζί του και θα του επιβληθεί, θα τον κερδίσει και θα τον βοηθήσει πάρα πολύ. Χρειάζεται πειθαρχία και έναν σκληρό προπονητή. Για το δικό του καλό», τόνισε ο 29χρονος χαφ και πρόσθεσε για τον Αραούχο:

«Μπορεί να γίνει νέος Μπανέγα. Και εκείνος ήταν στην ακαδημία της Μπόκα, μαζί μου. Φοβερός παίκτης, αλλά όταν πήγε στη Βαλένθια ξενυχτούσε κάθε βράδυ και τον έδιωξαν. Μετά πήγε στη Σεβίλλη και εκεί ο Έμερι τον… έστρωσε και τον βοήθησε πάρα πολύ. Αποτέλεσμα.; Κέρδισε το περασμένο καλοκαίρι τη μεταγραφή του στην Ίντερ. Εάν στην ΑΕΚ ασχοληθούν με τον Αραούχο σοβαρά και ουσιαστικά, θα κερδίσουν την πολύτιμη βοήθειά του».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x