Europa League

Μουνιαΐν: «Παίζει εξαιρετικά ο Παναθηναϊκός»

Σε ιδιαίτερη εκτίμηση έχει τον Παναθηναϊκό ο Ίκερ Μουνιαΐν, όπως δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου εν όψει της δοκιμασίας της Μπιλμπάο στη Λεωφόρο.

Ο Ίκερ Μουνιαΐν έδειξε να σέβεται τον Παναθηναϊκό και να τον υπολογίζει πολύ σαν αντίπαλο της Μπιλμπάο στην αυριανή πρώτη αναμέτρηση των δύο ομάδων στα play offs του Europa League.

«Γνωρίζουμε ότι πρόκειται για μία καλή ομάδα που παίζει εξαιρετικά και έχει πολύ καλούς παίκτες που απαρτίζουν το ρόστερ της. Έχουν στο κέντρο τον Ζέκα που είναι καλός παίκτης με κατοχή της μπάλας, επίσης υπάρχει και ο Καμπέσας. Έχουμε δει ορισμένα πράγματα και η ομάδα αυτή μπορεί να είναι επικίνδυνη αν δεν αποδώσουμε στο 100%», τόνισε ο ακραίος επιθετικός των Βάσκων.

«Νομίζω ότι προετοιμαστήκανε καλά. Ήδη έχουν περάσει 15 ημέρες από την προετοιμασία μας. Δουλέψαμε τη φυσική μας κατάσταση και νομίζω ότι είμαστε έτοιμοι. Εμείς θα πρέπει να επικεντρωθούμε στον αγώνα. Ξέρουμε από μεγάλα παιχνίδια, έχουμε εμπειρία και είμαστε έτοιμοι», πρόσθεσε.

Όσο για την προσαρμογή στη μετα-Βαλβέρδε εποχή, είπε: «Η μετάβαση από τον έναν προπονητή στον άλλον δεν ήταν δύσκολη γιατί ο Θιγάντα ξέρει τη δομή της ομάδας. Σαν προσωπικότητες είναι διαφορετικοί όμως υπάρχουν ίδιες ιδέες. Ένας αποκλεισμός θα ήταν σίγουρα ένα πολύ βαρύ χτύπημα».

Τέλος, για τον αγωνιστικό χώρο της Λεωφόρου είπε: «Ο αγωνιστικός χώρος είναι καλός, λίγο ξερός αλλά θα ποτιστεί από ό,τι μάθαμε και έτσι θα είναι μία χαρά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x