Ισπανία

Μουνίρ: «Αν μου το ζητήσουν, θα φύγω»

Σε δηλώσεις που παραχώρησε ο Μουνίρ Ελ Χαντάντι, υπογράμμισε ότι ο μόνος λόγος για να αποχωρήσει από την Μπαρτσελόνα θα είναι αν του το ζητήσει η ίδια η ομάδα.

Ο 20χρονος επιθετικός της Μπαρτσελόνα, Μουνίρ Ελ Χαντάντι, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου στο περιθώριο της προετοιμασίας που πραγματοποιεί η Μπαρτσελόνα στην Αγγλία ενόψει των φιλικών αγώνων του International Champions Cup.

Ο ποδοσφαιριστής δεν έδειξε ενοχλημένος από το γεγονός ότι οι «μπλαουγκράνα» ψάχνουν για έναν ακόμη φορ, κάτι που πιθανότατα θα παραγκωνίσει ακόμη περισσότερο τον ίδιο.

«Οποιοσδήποτε κι αν έρθει, θα είναι ευπρόσδεκτος, γιατί αναλαμβάνει μεγάλο ρίσκο», δήλωσε ο μαροκινής καταγωγής Ισπανός άσος.

«Θα έφευγα μόνο αν μου το ζητούσε ο σύλλογος. Απ’ τη μέρα που προβιβάστηκα στην πρώτη ομάδα μέχρι σήμερα, νιώθω πολύτιμος. Το κλαμπ με προσέχει, με βοηθάει και είμαι πολύ χαρούμενος», πρόσθεσε ο Ελ Χαντάντι.

Σε ερώτηση δε που του τέθηκε σχετικά με το ποιος θα είναι ο ρόλος του, αν αποκτηθεί από τους Καταλανούς ένας ακόμη στράικερ, ο παίκτης απάντησε: «Θα συνεχίσω να δουλεύω και θα συζητήσω για αυτό με τον προπονητή μου. Επειδή είμαι ευέλικτος (σ.σ. όσον αφορά τη θέση), δεν ξέρω τι θα συμβεί. Προφανώς, θα ήθελα να παίζω παραπάνω και θα δώσω τα πάντα για να το καταφέρω», ολοκλήρωσε.

Επιμέλεια: Βασίλης Παπαδημητρίου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x