Stoiximan Super League

Μουράφσκι: «Μπορεί να κάνει τη διαφορά ο Πρίγιοβιτς»

Ο παλιός άσος του Άρη έπλεξε το εγκώμιο του νέου άσου του ΠΑΟΚ, Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς.

Ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να κάνει τη διαφορά και να βοηθήσει αρκετά τον ΠΑΟΚ είναι ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς σύμφωνα με όσα είπε ο Ματσέι Μουράφσκι σε συνέντευξη που παραχώρησε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης.

Ο πρώην άσος του Άρη γνωρίζει καλά το πολωνικό ποδόσφαιρο και τον νέο ποδοσφαιριστή του «Δικεφάλου του Βορρά». Μιλώντας στο Metrosport έπλεξε το εγκώμιο του Πρίγιοβιτς αλλά υπογράμμισε ότι πρόκειται για έναν παίκτη του οποίου δεν του αρέσει καθόλου να μένει στον πάγκο ενώ στη Λέγκια –για τον λόγο αυτό- είχε κόντρα με τον προπονητή του.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο πρώην άσος του Άρη:

Για το εάν γνωρίζει τη μεταγραφή του Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ:
«Την ξέρω την υπόθεση της μεταγραφής. Όλη την ιστορία. Ο Πρίγιοβιτς ήθελε να φύγει, είχε προτάσεις από την Κίνα αλλά δεν ικανοποίησε ούτε την ομάδα ούτε τον ίδιο. Μετά ήρθε το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ και αφού ικανοποιήθηκε, ήρθε στο Δικέφαλο».

Για το εάν έχει τις κατάλληλες προδιαγραφές να κάνει τη διαφορά στον ΠΑΟΚ:
«Μπορεί να κάνει τη διαφορά. Δεν είναι ο παίκτης που θα βάλει 25 γκολ τη σεζόν. Βάζει 8 με 10 γκολ της σεζόν με εξαίρεση την Τουρκία και τη Λέγκια που έβαλε 19 γκολ. Είναι ποδοσφαιριστής μεγάλων αγώνων. Του αρέσει η πίεση, την αντέχει και θα βοηθήσει τον ΠΑΟΚ».

Για το εάν προσαρμόζεται εύκολα:
«Είναι ένας δύσκολος χαρακτήρας. Δεν του αρέσει να μην αγωνίζεται και να μένει στον πάγκο. Είχε θέματα με τον προηγούμενο προπονητή της Λέγκια όταν τον άφηνε εκτός αλλά μετά τα ξαναβρήκαν και ήταν όλα καλά. Αυτό συνέβαινε γιατί η Λέγκια είχε ένα δεύτερο εξαιρετικό επιθετικό τον Νίκολιτς. Ο Πρίγιοβιτς στο δεύτερο κομμάτι της σεζόν σκόραρε περισσότερες φορές από τον Νίκολιτς. Ήταν καλύτερος στα μεγάλα παιχνίδια και αυτό είχε ως αποτέλεσμα όταν δεν παίζει να υπάρχει δυσαρέσκεια».

Για το εάν έχει δει τον ΠΑΟΚ φέτος:
« Δεν έχω δει παιχνίδια του ΠΑΟΚ φέτος. Ξέρω μόνο ότι ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ είναι σε καλή οικονομική κατάσταση».

Για το εάν θα τον βοηθήσει καλύτερα στην προσαρμογή η παρουσία του Βλάνταν Ίβιτς που είναι Σέρβος:
«Μπορεί να έχει κάνει καριέρα στη Σουηδία αλλά ξέρει σερβικά, γαλλικά, γερμανικά, αγγλικά, γενικώς είναι πολυμαθής στις γλώσσες. Είναι περήφανος για την καταγωγή του και νομίζω ότι θα τον βοηθήσει να προσαρμοστεί καλύτερα η παρουσία Σέρβου προπονητή».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x