Αγγλία

Μουρίνιο: «Αξίζαμε να χάσουμε»

Ως ένα δίκαιο αποτέλεσμα που αντικατοπτρίζει την εικόνα του παιχνιδιού χαρακτήρισε την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την Χάντερσφιλντ ο προπονητής των «κόκκινων», Ζοσέ Μουρίνιο.

Την πρώτη της ήττα στην φετινή σεζόν υπέστη η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και μάλιστα σε μία έδρα που είχε να φύγει με σκυμμένο κεφάλι από το 1952.
Ο προπονητής της ομάδας ωστόσο δεν έψαξε για δικαιολογίες και παραδέχθηκε πως το συγκεκριμένο αποτέλεσμα ήταν δίκαιο και αποδίδει δικαιοσύνη εξαιτίας της κακής αγωνιστικής εικόνας των «κόκκινων διαβόλων».

«Έμεινα έκπληκτος από την εμφάνισή μας, και δεν το περίμενα. Η ομάδα που αγωνίστηκε με διάθεση, επιθυμία και έπαιζε σαν να εξαρτιόταν η ζωή της από το συγκεκριμένο ματς κέρδισε και τους τρεις βαθμούς» είπε αρχικά ο Πορτογάλος προσθέτοντας στη συνέχεια πως «ίσως στο δεύτερο μέρος να το θέλαμε λίγο παραπάνω και να μπορούσαμε να πάρουμε την ισοπαλία, όμως πιστεύω πως δίκαια τελικά τιμωρηθήκαμε με την ήττα».

Παρ’ όλα αυτά ο Special One δεν θέλησε να ασκήσει κριτική στους παίκτες του, τονίζοντας ωστόσο πως «άκουσα τις δηλώσεις του Ερέρα μετά το παιχνίδι πως υστερούσαμε σε διάθεση και επιθυμία, και θεωρώ πως πρέπει να εξηγήσουν οι παίκτες τι εννοούν με αυτή τη φράση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x