Europa League

Μουρίνιο: «Δεν γίνεται να χάσουμε»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο το είπε ξεκάθαρα: η Μαν. Γιουνάιτεντ απαγορεύεται να χάσει από τη Ζόρια στην Ουκρανία και να μείνει εκτός συνέχειας του Europa League.

Επιτακτική χαρακτήρισε την ανάγκη για νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κόντρα στην Ζόρια ο Ζοσέ Μουρίνιο, που τόνισε πως η πρόκριση στους «32» του Europa League απλώς δεν γίνεται να χαθεί.

«Το πρώτο παιχνίδι ήταν δύσκολο για εμάς και πολύ δύσκολο για την Ζόρια. Πιστεύω πως το αυριανό θα είναι πάνω-κάτω το ίδιο. Ξέρουμε ότι είναι ματς ζωτικής σημασίας για εμάς. Εάν χάσουμε μπορεί να μείνουμε εκτός και αυτό είναι κάτι που δεν θέλουμε. Η Ζόρια είναι εκτός αλλά έχει έναν αγώνα να παίξει. Θεωρώ ότι θα πάει για τη νίκη. Εμείς πάμε στην ίδια κατεύθυνση. Από την αρχή λάβαμε την διοργάνωση ως σημαντική. Είναι δύσκολο που παίζουμε Πέμπτη και Κυριακή. Ποτέ δεν είχαμε ένα παιχνίδι την Δευτέρα για να έχουμε ακόμη μία ημέρα να ξεκουραστούμε και να προετοιμαστούμε. Είναι δύσκολο να τα κάνεις μαζί. Όμως θα προσπαθήσουμε για τη νίκη και όσο είμαστε στο τουρνουά, θα προσπαθούμε να το κατακτήσουμε. Θέλουμε να πάμε όσο μακριά γίνεται, βήμα-βήμα. Το πρώτο είναι να προκριθούμε από αυτόν τον δύσκολο όμιλο», ανέφερε ο Πορτογάλος προπονητής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x