Αγγλία

Μουρίνιο: «Δεν πρόκειται να χάσω τον ύπνο μου» (video)

Τι και αν η Τσέλσι βρίσκεται στη 15η της βαθμολογίας, τι και αν αποκλείστηκε από το Λιγκ Καπ. Για τον Μουρίνιο δεν τρέχει λόγος να χάσει τον ύπνο του, ούτε φυσικά να μην απολαύσει το αυριανό ρεπό του

Ο Ζοζέ Μουρίνιο είναι ο «Special One» και μπορεί να κάνει και να λέει ότι θέλει. Άλλωστε το έχει αποδείξει και στο παρελθόν.

Το γεγονός ότι η ομάδα του βρίσκεται σε τρομερά δεινή θέση στο πρωτάθλημα, ευρισκόμενη στην 15η θέση, ή το ότι η νίκη αποτελεί άγνωστη λέξη για την Τσέλσι και φυσικά το ότι οι «μπλε» αποκλείστηκαν από τη συνέχεια του Λιγκ Καπ, δεν μπορεί να αλλάξει κάποια πράγματα, όπως για παράδειγμα τον... ύπνο του Μουρίνιο.

Μιλώντας για το χθεσινό ματς και τον αποκλεισμό από τη Στόουκ, αλλά και την φετινή εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα του, ο Πορτογάλος τεχνικός σχολίασε πως δεν συντρέχει λόγος να μην κοιμηθεί το βράδυ, καθώς επίσης δεν σκοπεύει να μην απολαύσει το αυριανό ρεπό του, όπως κάνει τα τελευταία 15 χρόνια.

Όσον αφορά την ουσία, ο Μουρίνιο ξεκαθάρισε πως δεν υπάρχει πρόβλημα ανάμεσα στον ίδιο και τους παίκτες του, κάτι που δήλωσε ότι θα τον βόλευε να ισχυριστεί, αφού θα μπορούσε σε αυτή την περίπτωση να τα ρίξει σε αυτούς, λέγοντας πως είναι εναντίων του και αυτό δεν κερδίζει η ομάδα.

«Για μένα θα ήταν μια υπέροχη κατάσταση να ήταν οι παίκτες εναντίων μου. Αν συνέβαινε αυτό, θα μπορούσα να δηλώσω ότι δεν παίρνουμε αποτελέσματα, αφού οι παίκτες είναι εναντίων μου» σχολίασε ο Special One.

Παράλληλα αναφερόμενος στα σενάρια για την κακή εικόνα της ομάδας του αλλά και την πιθανή αντικατάσταση του ανέφερε: «Μπορώ και κοιμάμαι κάθε βράδυ. Έχω σκοπό να απολαύσω το αυριανό ρεπό μου, αφού για μένα είναι ακόμα μια μέρα της ζωής μου, όπως αυτές που είχα τα τελευταία 15 χρόνια».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x