Αγγλία

Μουρίνιο: «Επιτέλους είδα τους φίλους της Άρσεναλ χαμογελαστούς»

Ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφυγε ηττημένος, αλλά φρόντισε να θυμίσει στους αντιπάλους του, όλο το δυσάρεστο –εις βάρος των «κανονιέρηδων»- παρελθόν.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι “Special” όχι μόνο για τις προπονητικές του ικανότητες, κάτι που απέδειξε αμέσως μετά την πρώτη ήττα της ομάδας του από την Άρσεναλ μετά από 15 παιχνίδια.

«Επιτέλους, φεύγω από παιχνίδι με την Άρσεναλ και βλέπω τους φίλους της χαρούμενους!» ήταν η πρώτη του δήλωση, αφήνοντας τους πάντες άφωνους και συνέχισε: «Οι φίλαθλοι της Άρσεναλ είναι χαρούμενοι. Είναι η πρώτη φορά που τους βλέπω σε αυτή την κατάσταση, οπότε είμαι κι εγώ χαρούμενος για εκείνους διότι είναι ένας εκπληκτικός σύλλογος».

Ο Πορτογάλος συνέχισε το τρολάρισμα (;), με απόλυτα σοβαρό ύφος όμως λέγοντας: «Όταν έφευγα από το Highbury, έκλαιγαν, έφευγα από το Emirates, έκλαιγαν με τα κεφάλια σκυμμένα. Σήμερα πανηγύριζαν. Η Άρσεναλ είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Νομίζετε ότι μου αρέσει να βλέπω μία τόσο σπουδαία ομάδα να μην κερδίζει τίτλους; Δεν μου αρέσει. Όμως σήμερα προσπάθησα να κερδίσω».

Ο Μουρίνιο δεν παρέλειψε να εκθειάσει και τον αντίπαλο συνάδελφό του, πετώντας ωστόσο και τα...καρφιά του: «Ο Αρσέν Βενγκέρ δεν είναι μικρός μάνατζερ. Είναι μεγάλος. Το να έχεις ένα τόσο μεγάλο σερί νικών εις βάρος του, δεν είναι φυσιολογικό. Το φυσιολογικό είναι η νίκη, η ισοπαλία, η ήττα. Δεν είχαμε πρόβλημα σήμερα. Δώσαμε τα χέρια πριν και μετά το παιχνίδι. Αυτό που δεν μου άρεσε σήμερα είναι αυτό που δεν μου άρεσε ποτέ: το γεγονός ότι πιέζει πολύ τον τέταρτο διαιτητή. Το κάνει κάθε φορά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x