Αγγλία

Μουρίνιο: «Ετοιμάζουμε την καλύτερη ομάδα της επόμενης 10ετίας»!

Άλλο ένα από τα γνωστά του ρεσιτάλ έδωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε εν όψει του φιλικού που θα δώσει η Τσέλσι με επίλεκτη ομάδα της Ταϊλάνδης.

Σίγουρος ότι η Τσέλσι θα κυριαρχήσει την επόμενη δεκαετία στο αγγλικό πρωτάθλημα εμφανίστηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε εν όψει του φιλικού που θα δώσει η ομάδα του με επίλεκτη ομάδα της Ταϊλάνδης.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε ότι στόχος του είναι οι «μπλε» να είναι καλύτερη την επόμενη χρονιά στο πρωτάθλημα και την Ευρώπη, αφού φέτος μπήκαν οι βάσεις για την κυριαρχία τους!

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο στη συνέντευξη Τύπου

Για την παρουσία της Τσέλσι στην Ταϊλάνδη μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στην Αγγλία:

«Είναι σημαντικό για τους φιλάθλους μας στην Ταϊλάνδη. Έχουν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν μαζί με εμάς. Θέλαμε πραγματικά να έρθουμε και να απολαύσουμε αυτή τη στιγμή με τους οπαδούς μας».

Για την επόμενη χρονιά των «μπλε»

«Είναι πολύ δύσκολο να κατακτήσεις το πρωτάθλημα στην Αγγλία δύο φορές συνεχόμενα. Όλες οι μεγάλες ομάδες δεν είναι ευχαριστημένες που πήραμε εμείς το πρωτάθλημα, αλλά θα προσπαθήσουμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Θα είμαστε καλύτεροι την επόμενη σεζόν από φέτος, εφόσον βέβαια αντιληφθούμε πως τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα. Επίσης, θα προσπαθήσουμε να είμαστε καλύτεροι την επόμενη σεζόν και στη Ευρώπη».

Για την παρουσία του στον πάγκο των Λονδρέζων:

«Νομίζω ότι είμαι σε μία καλή κατάσταση για τον εαυτό μου, αφού μου αρέσει ο σύλλογος που βρίσκομαι και η δουλειά που κάνω με τους παίκτες μου. Ο ένας παρακινεί τον άλλον. Μαζί χάνουμε, μαζί όμως κερδίζουμε. Όλοι είμαστε χαρούμενοι στην ομάδα. Οι οπαδοί επίσης είναι χαρούμενοι με την απόδοσή μας».

Για τα σχέδιά του εν όψει της νέας σεζόν:

«Ξεκινήσαμε να χτίσουμε την ομάδα της επόμενης δεκαετίας. Αυτή η σεζόν ήταν η αρχή αυτής της δεκαετίας. Είμαστε μία ομάδα που ο καθένας θέλει να κερδίσει. Κανείς δεν είναι καλύτερος από εμάς. Είμαστε η καλύτερη ομάδα στη χώρα. Οι άλλες ομάδες χρειάζεται να βελτιωθούν, να επενδύσουν και να μην αποδεχθούν ότι η Τσέλσι είναι πρωταθλήτρια φέτος ενώ είχαν απομείνει τρία ματς για τη λήξη της σεζόν».

Για τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους:

«Μας αρέσουν κάποιοι παίκτες, ενώ είμαστε χαρούμενοι με αυτούς που έχουμε. Υπάρχουν δύο ή τρεις περιπτώσεις παικτών που θα έρθουν στην ομάδα, αυτό είναι το λογικό… Οι παίκτες που κοιτάζω είναι δικοί μου παίκτες, ποδοσφαιριστές που θέλω να κρατήσω. Την περσινή σεζόν είχα παίκτες που ήθελα να πουλήσω. Το πιο σημαντικό πράγμα στην αγορά είναι να μην χάνεις ποδοσφαιριστές σου. Εάν έρθεις σε μία ομάδα που είναι πρωταθλήτρια δεν είσαι μεγάλος παίκτης, αλλά οι μεγάλες ομάδες κάνουν τους ποδοσφαιριστές μεγάλους».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x