Αγγλία

Μουρίνιο: «Έτοιμος να παίξει αύριο ο Πογκμπά»

Το ντεμπούτο του Πολ Πογκμπά στο αυριανό ματς κόντρα στη Σαουθάμπτον προανήγγειλε ο Ζοσέ Μουρίνιο, τονίζοντας ότι είναι έτοιμος να προσφέρει για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα.

Λίγες ώρες απέμειναν για την επιστροφή του Πολ Πογκμπά στο «Ολντ Τράφορντ» με την «ταμπέλα» αυτή τη φορά της πιο ακριβής μεταγραφής στα χρονικά του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου για το ματς της Παρασκευής κόντρα στη Σαουθάμπτον, ο Ζοσέ Μουρίνιο επιβεβαίωσε ότι πράγματι ο παίκτης είναι πίσω σε φυσική κατάσταση, αλλά είναι έτοιμος να αγωνιστεί για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, προσθέτοντας μάλιστα ότι άλλοι παίκτες του κόντρα στη Λέστερ ήταν πιο πίσω.

«Παίξαμε κόντρα στη Λέστερ με παίκτες που είχαν λιγότερες προπονήσεις από αυτόν και είδαμε αυτό το ματς ως έναν τρόπο να βελτιωθούμε. Το ίδιο ισχύει και για τον Πολ. Δεν έχει αγωνιστεί καθόλου, αλλά προπονείται περίπου δύο εβδομάδες, μερικές φορές με την ομάδα, μερικές φορές μόνος του και μπορεί να αγωνιστεί μερικά λεπτά.

Παράλληλα, δεν απέκλεισε να πραγματοποιηθεί κι άλλη μεταγραφή μέχρι τις 31 Αυγούστου και υπογράμμισε ότι είναι στη διάθεσή του θα βρίσκεται και ο Σμόλινγκ.

«Η αγορά είναι ανοιχτή μέχρι τις 31 Αυγούστου, αλλά είμαι πολύ χαρούμενος με τους παίκτες που έχω. Επιμένω ότι δεν πρόκειται να μιλήσω για παίκτες που παίζουν για άλλες ομάδες».

Τέλος, ρωτήθηκε για το πρώτο του εντός έδρας ματς και αν θα μπορέσει να επαναφέρει στο «Ολντ Τράφορντ» το αίσθημα φόβου που ένιωθαν οι αντίπαλοι επί Φέργκιουσον: «Όχι, εγώ δεν μπορώ να το φέρω. Η ομάδα μπορεί. Οι οπαδοί μπορούν να βοηθήσουν. Όλα αρχίζουν εδώ. Η σχέση ανάμεσα στην ομάδα και τους οπαδούς. Αν υπάρχει μια επαφή, τότε ο παράγοντας να είμαστε δυνατοί στην έδρα μας, θα επιστρέψει. Ο τρόπος που παίζουμε θα βοηθήσει και αν οι οπαδοί παίξουν κάποιο ρόλο, τότε ο αντίπαλος δεν θα έχει καμία τύχη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x