Αγγλία

Μουρίνιο: «Φέραμε τον καλύτερο παίκτη της Bundesliga»

Αποθεωτικά ήταν σχόλια του Ζοσέ Μουρίνιο για τον Χένρικ Μικιταριάν, καθώς υπενθύμισε ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέκτησε τον καλύτερο παίκτη της περσινής Bundesliga.

Η μεταγραφή του Χένρικ Μικιταριάν ήταν θέμα χρόνου να ανακοινωθεί, όπως ήταν σαφές και μέσω της χθεσινής παρουσίασης του Ζοσέ Μουρίνιο, με τον Πορτογάλο να αποκαλύπτει ότι πρόκειται για ένα όνομα που είναι γνωστό.

Έτσι, λοιπόν, ο πολυνίκης τεχνικός στη χθεσινή συνέντευξη που παραχώρησε στο κανάλι της Γιουνάιτεντ, μίλησε και για το τι θα προσφέρει ο Αρμένιος άσος της Ντόρτμουντ στην ομάδα της νέας περιόδου, υπενθυμίζοντας ότι πρόκειται για τον καλύτερο παίκτη της περσινής Bundesliga.

«Φέραμε τον παίκτη που ψηφίστηκε ο καλύτερος παίκτης του γαλλικού πρωταθλήματος και φέραμε και τον καλύτερο παίκτη της Bundesliga. Μάλιστα, ο “Μίκι” ψηφίστηκε ο καλύτερος όχι από τους οπαδούς ή τους δημοσιογράφους, αλλά από τους άλλους παίκτες του πρωταθλήματος και αυτό σημαίνει πολλά περισσότερα.

Ο “Μίκι” είναι φανταστικός και αυτό που μου αρέσει περισσότερο και είναι μάλιστα είναι αδιαμφισβήτητο γεγονός, είναι ότι σκοράρει πολύ, παρά το γεγονός ότι δεν είναι επιθετικός. Παράλληλα, προσφέρει πολλές ασίστ, που δείχνει ότι έχει υψηλή δημιουργικότητα και αντίληψη. Αυτά τα στοιχεία είναι πολύ σημαντικά για μας, καθώς θα γίνουμε μια ομάδα που θα κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο και θα αντιμετωπίσουμε αντιπάλους με πολύ αμυντική νοοτροπία».


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x