Αγγλία

Μουρίνιο: «Για αυτό δεν θα υπάρξει χρυσή εποχή για τις αγγλικές ομάδες στην Ευρώπη»!

Δήλωση που θα συζητηθεί από τον Ζοσέ Μουρίνιο! Δείτε πώς εξήγησε-ανέλυσε ο Πορτογάλος τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ την άποψή του πως δεν θα υπάρξει χρυσή εποχή για τους Άγγλους στην Ευρώπη!

Τον βασικό -και αρκετά δημοφιλή…- λόγο για τον οποίο θεωρεί και ο ίδιος πως δεν θα υπάρξει χρυσή εποχή για τις αγγλικές ομάδες στα ευρωπαϊκά Κύπελλα ανέλυσε στη Daily Mirror ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός είπε: «Όχι, δεν το ασπάζομαι ότι μπορεί να υπάρξει χρυσή εποχή για τους Άγγλους στην Ευρώπη. Δεν το πιστεύω, γιατί, όταν ξεκινάει η νοκ-άουτ φάση του Champions League, εμείς από την Premier έχουμε παίξει 20 ματς τον Δεκέμβρη και τον Ιανουάριο, ενώ όλες οι υπόλοιπες ομάδες από Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία και Ιταλία έχουν ξεκουραστεί στο διάλειμμα του χειμώνα. Έτσι, ξεκινούν όλοι την προσπάθειά τους με πολύ καλύτερες προϋποθέσεις από τις δικές μας.

Είναι επίσης γεγονός πως στα δικά μας παιχνίδια στις εγχώριες διοργανώσεις, αν δεν παίξεις δυνατά, δεν πρόκειται να κερδίσεις. Για παράδειγμα, έχουμε ματς με τη Μπρίστολ Σίτι για το Λιγκ Καπ στα προημιτελικά και αν δεν παίξουμε δυνατά και καλά, θα χάσουμε. Στην Αγγλία, οι μικρότερες ομάδες πάντοτε κυνηγούν το καλό αποτέλεσμα γιατί θέλουν να εμφανίζονται ανταγωνιστικές και έχουν το κουράγιο και στο σθένος για να τα καταφέρουν, ενώ σε άλλες χώρες υπάρχει τεράστια διαφορά μεταξύ των τοπ ομάδων και των υπόλοιπων
»

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x