Αγγλία

Μουρίνιο: «Ήταν πέναλτι κι επρεπε να αποβληθεί ο Μπράβο»

Παράπονα από τη διαιτησία και τους παίκτες του είχε ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά την ήττα της Γιουνάιτεντ ε 2-1 από τη Σίτι στο «Ολντ Τράφορντ».

Δεν αντιμετώπισε και τόσο ψύχραιμα την πρώτη του ήττα στον πάγκο της Μαν. Γιουνάιτεντ, με 2-1 από τη Σίτι στο «Ολντ Τράφορντ», ο Ζοσέ Μουρίνιο. Ο Πορτογάλος προπονητής θεωρεί πως η ομάδα του αδικήθηκε από τη διαιτησία του Κλάτενμπεργκ, ενώ δεν παρέλειψε να ασκήσει δημόσια κριτική στους παίκτες του.

«Έπρεπε να δοθεί πέναλτι και να αποβληθεί ο Μπράβο στη φάση που έγινε στις αρχές του δευτέρου μέρους. Αν ο διαιτητής δεν το πολυσκεφτόταν, αυτό έπρεπε να καταλογίσει. Θα μπορούσαμε να είχαμε ισοφαρίσει σε 2-2 και θα είχαμε πολλή ώρα μπροστά μας για να διεκδικήσουμε τη νίκη. Δυστυχώς τιμωρηθήκαμε στην αρχή του αγώνα, κάτι για το οποίο φταίω εγώ, αλλά μας τιμώρησε και ο Κλάτενμπεργκ με τις αποφάσεις του στο δεύτερο μέρος», τόνισε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Όσο για τους παίκτες του; «Ήθελα να αλλάξω πολλά πράγματα από νωρίς, αλλά δεν θέλησε να κάνω αλλαγές στο 20' γιατί αυτό θα κατέστρεφε ψυχολογικά τους παίκτες μου. Θα μπορούσα να είχα κάνει και τις τρεις αλλαγές πολύ νωρίς. Έκανα κάποιες επιλογές στο αρχικό σχήμα πιστεύοντας πως το ταλέντο κάποιων παικτών θα μου έδινε αυτό που ήθελα, αλλά δεν συνέβη. Πολλοί παίκτες ήταν μακριά από τον καλό τους εαυτό και πουλούσαμε την μπάλα εύκολα. Ακόμη και ο Μπαγί με τον Μπλιντ, που ήταν εξαιρετικοί μέχρι τώρα, έκαναν εύκολα λάθη. Τους είπα στο ημίχρονο πως κάνουν ό,τι ακριβώς δεν ήθελα να κάνουν», ανέφερε.

«Σε αυτό το πρωτάθλημα θα χάσεις παιχνίδια, και ειδικότερα, με τις μεγάλες ομάδες, οπότε και τα τρία αποτελέσματα θα φαντάζουν πολύ πιθανά να συμβούν για τον κάθε αντίπαλο. Επομένως, δεν μένω με το στόμα ανοιχτό, όταν η Λίβερπουλ κερδίζει την Άρσεναλ εκτός, ή όταν η Σίτι μας κερδίζει στην έδρα μας, ή αν εμείς κερδίσουμε εκτός έδρας τις Τσέλσι και Τότεναμ. Κανείς δεν εκπλήσσεται, είναι φυσιολογικά αποτελέσματα. Φυσικά και είμαι απογοητευμένος που χάσαμε, ωστόσο έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x