Αγγλία

Μουρίνιο: «Μάτιτς και Φελαϊνί είναι στην καλύτερα φόρμα που έχω δει ποτέ»

Για την καταπληκτική κατάσταση στην οποία βρίσκονται ο Νεμάνια Μάτιτς και ο Μαρουάν Φελαϊνί μίλησε ο Ζοσέ Μουρίνιο, ενώ αναφέρθηκε στον "παραγκωνισμό" του Μάικλ Κάρικ και του Άντερ Ερέρα.

Αποθεωτικά σχόλια για τους Νεμάνια Μάτιτς και Μαρουάν Φελαϊνί έκανε ο Ζοσέ Μουρίνιο σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας «manutd.com», με τον ίδιο να εξηγεί το σκεπτικό του σχετικά με τις περιπτώσεις του Μάικλ Κάρικ και του Άντερ Ερέρα.

Θα περίμενε κανείς μετά τον τραυματισμό του Πογκμπά, ο Κάρικ και ο Ερέρα να πάρουν χρόνο συμμετοχής, αντ’αυτού ο Φελαϊνί είναι αυτός που αγωνίζεται περισσότερο από τους προαναφερθέντες. Ο Μουρίνιο μίλησε σχετικά με το θέμα αυτό, τονίζοντας: « Ο Ερέρα ήταν ο παίκτης της χρονιάς, αλλά πλέον δεν αρχίζει βασικός στα παιχνίδια. Ξέρεις, αυτή είναι η ζωή στις μεγάλες ομάδες».

Για να συνεχίσει, επισημαίνοντα πως: «Ανανεώσαμε το συμβόλαιο του Κάρικ γιατί πιστεύουμε ότι είναι καλός και σημαντικός παίκτης για μας. Ο Κάρικ και ο Ερέρα πρέπει να κάνουν υπομονή γιατί ο χρόνος τους θα έρθει. Θα γίνουν σημαντικοί παίκτες για μας, αυτό είναι σίγουρο, καθώς δεν μπορούμε να παίζουμε μόνο με 11 παίκτες».

Ενώ, στο τέλος συμπλήρωσε πως: «O Μάτιτς και ο Φελαϊνί είναι στην καλύτερη φόρμα που έχω δει ποτέ. Δεν έχω ξαναδεί τον Μάτιτς να παίζει τόσο καλά και δεν έχω ξαναδεί τον Φελαϊνί να παίζει τόσο καλά».

Επιμέλεια: Θεόδωρος Κόμπος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x