Αγγλία

Μουρίνιο: «Μόνο αν με διώξει ο Αμπράμοβιτς…»

Καμία διάθεση αποχώρησης από την Τσέλσι δεν έχει ο Ζοσέ Μουρίνιο, αλλά ο ίδιος υποστηρίζει πως αν ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς τον απομακρύνει, θα ήθελε να δουλέψει σε άλλη αγγλική ομάδα.

Έφυγε μια φορά από την Τσέλσι και δεν σκοπεύει να το ξανακάνει, εκτός κι αν απολυθεί. Ο λόγος για τον Ρόμαν Αμπράμοβιτς που ορκίστηκε μεν πίστη στους «μπλε», ωστόσο ξεκαθάρισε πως αν ο ιδιοκτήτης του συλλόγου αποφασίσει κάποια στιγμή να τον απομακρύνει, θα ήθελε να δουλέψει σε άλλη αγγλική ομάδα.

«Θα μπορούσα να δω τον εαυτό μου να προπονεί μία άλλη ομάδα. Αγαπώ την Τσέλσι και βρίσκομαι στα χέρια του κ. Αμπράμοβιτς και μέχρι τότε είμαι εδώ. Την ημέρα που ο κ. Αμπράμοβιτς εκτιμήσει ότι δεν είμαι αρκετά καλός για την Τσέλσι, θέλω να δουλέψω, εάν είναι δυνατό, στην Αγγλία», δήλωσε και πρόσθεσε:

«Μέχρι να μου πει κάτι ο κ. Αμπράμοβιτς, δεν αναμένεται να αποχωρήσω. Δεν υπάρχει καμία ελπίδα για οποιαδήποτε ομάδα έρθει σε εμένα τώρα και μου προσφέρει ένα εξαιρετικό πλάνο και τα διπλάσια χρήματα από αυτά που παίρνω στην Τσέλσι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x