Αγγλία

Μουρίνιο: «Ο Ντε Χέα δεν φεύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ»

Ο τεχνικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκαψε -για ακόμα μία φορά- τις ελπίδες της Ρεάλ Μαδρίτης για την απόκτηση του Ισπανού τερματοφύλακα.

Μετά τη νίκη στο φιλικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης, ο Ζοσέ Μουρίνιο ξεκαθάρισε πως το μέλλον του Ντε Χέα βρίσκεται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πως δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει από την ομάδα.

Το όνομα του 26χρονου άσου συνδέεται κάθε χρόνο με τους «Μερένχες» κι έτσι ο Πορτογάλος τεχνικός επιθυμεί να βάλει τέλος σε όλα τα σενάρια που θέλουν τον τερματοφύλακά του να φεύγει: «Μπορώ να εγγυηθώ ότι δεν φεύγει αυτή τη σεζόν, νιώθω ότι θα ήταν δύσκολο και γι' αυτόν να φύγει. Είναι ένας πολύ ειλικρινής άνθρωπος. Όταν κάποιος επιθυμεί να φύγει δεν θέλω να τον κρατάω γιατί στο τέλος δεν παίρνεις αυτά που θέλεις από εκείνον. Αποφασίσαμε να μη φύγει και ο ίδιος νιώθει πολύ καλά με αυτό. Άρα είμαι και εγώ χαρούμενος γιατί θα μείνει 100%».

Ο Μουρίνιο μίλησε ακόμα για το υπάρχον ρόστερ και για την πιθανότητα μεταγραφικής ενίσχυσης: «Είναι δύσκολο να πω ονόματα, καθώς οι παίκτες ανήκουν σε άλλες ομάδες. Θέλαμε τέσσερις παίκτες για να δώσουν ισορροπία σε όλες τις θέσεις, ωστόσο αυτό είναι δύσκολο. Αν δεν μπορέσουμε να πάρουμε τέσσερις ποδοσφαιριστές θα το αποδεχτώ αλλά θέλω τουλάχιστον άλλον έναν, θα δούμε για τον τέταρτο».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Κομποθέκρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x