Αγγλία

Μουρίνιο: «Οι αγγλικές ομάδες δεν νοιάζονται για την Ευρώπη»

Ο Ζοσέ Μουρίνιο πιστεύει πως το αγγλικό πρωτάθλημα είναι τόσο απαιτητικό που εμποδίζει την πορεία των ομάδων στην Ευρώπη.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο είναι δυσαρεστημένος καθώς οι αγγλικές ομάδες δεν μπορούν να κάνουν πορεία στην Ευρώπη εξαιτίας του πολύ δύσκολου προγράμματος στο πρωτάθλημα και προτείνει πιο ευνοϊκό πρόγραμμα για τους 4 μεγάλους της Premier League.

Η Τσέλσι ήταν ο τελευταίος σύλλογος που έφτασε σε τελικό Champions League πίσω στο 2012 και από τότε υπήρχαν μόνο δύο εκπροσωπήσεις σε ημιτελικούς, της Τσέλσι το 2014 και της Μάντσεστερ Σίτι την ίδια χρονιά.

«Η Premier League και οι ευρωπαϊκές διοργανώσεις δημιουργούν μία πολύ δύσκολη κατάσταση για τους συλλόγους. Σε άλλες χώρες νοιάζονται παραπάνω για το Champions League. Στην Αγγλία η Premier League πάντα έρχεται πρώτη» δήλωσε ο Πορτογάλος στην «Dailymail».

«Αυτές οι καταστάσεις δεν σου επιτρέπουν να έχεις κάτι πολύ σημαντικό, την ξεκούραση. Ακόμα και 24 ώρες είναι σημαντικές καθώς σου δίνουν την δυνατότητα να ξεκουραστείς και προετοιμαστείς. Φέτος έχουμε αγώνα πρωταθλήματος και την Παρασκευή έτσι αν μία ομάδα δίνει ένα σημαντικό αγώνα την Τρίτη θα μπορεί να παίξει την Παρασκευή. Αυτό όμως δεν το βλέπω να γίνεται, κανείς δε έχει προστασία».

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δίνει τον πρώτο της ευρωπαϊκό αγώνα την Πέμπτη με την Φέγενορντ για τους ομίλους του Europa League και αυτός ο αγώνας θα είναι ο 6ος μέσα σε 17 ημέρες!

Επιμέλεια: Γιώργος Γιαννούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x