Αγγλία

Μουρίνιο: «Περιφρόνηση για Κόντε, εκπληκτικός παίκτης ο Σάντσες»

Τις απαντήσεις του σχετικά με την κόντρα του με τον Αντόνιο Κόντε έδωσε ο Ζοσέ Μουρίνιο, που εμμέσως επιβεβαίωσε και το ενδιαφέρον της Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Αλέξις Σάντσες.

Για πρώτη φορά μετά τη μίνι-προετοιμασία της ομάδας του στο Ντουμπάι ενώπιον των δημοσιογράφων βρέθηκε ο Ζοσέ Μουρίνιο και κλήθηκε να δώσει τις δικές του θέσεις για τα θέματα που έχουν προκύψει επί προσωπικού με τον Αντόνιο Κόντε, αλλά και για τα σενάρια που θέλουν τη Γιουνάιτεντ στο «κυνήγι» του Αλέξις Σάντσες από την Άρσεναλ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός τόνισε για την κόντρα του με τον Ιταλό, ότι την πρώτη φόρα έπρεπε να απαντήσει, καθώς ο τεχνικός της Τσέλσι τον πρόσβαλε χωρίς να του έχει το παραμικρό, ωστόσο πλέον δεν θα δώσει συνέχεια και απλά θα τον περιφρονήσει.

«Όταν ένας άνθρωπος σε προσβάλει, πρέπει να περιμένεις απάντηση ή τη σιωπή. Την πρώτη φορά με πρόσβαλε και είχα μια απάντηση που ξέρω ότι ήταν σε σημείο που ο ίδιος πονάει.

Μετά με προσέβαλε για δεύτερη φορά, αλλά τώρα θα διαφοροποιηθώ και απλά θα επιλέξω να τον περιφρονήσω, που σημαίνει ότι βάζω τέλος στην ιστορία», είπε ο Πορτογάλος που στη συνέχεια ρωτήθηκε και για την υπόθεση του Αλέξις Σάντσες που ενδιαφέρει πολύ έντονα τη Γιουνάιτεντ και εμμέσως παραδέχθηκε την προσπάθεια των «κόκκινων διαβόλων» για την απόκτηση του Χιλιανού.

«Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν πιστεύει ιδιαίτερα στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, αλλά υπάρχουν μερικοί ποδοσφαιριστές, που αν έχεις την ευκαιρία να τους αποκτήσεις τον Ιανουάριο, τον Μάρτιο ή τον Ιούλιο, πρέπει να προσπαθείς να τους αποκτήσεις και τέλος. Σχετικά με τον Σάντσες δεν θα πω κουβέντα.

Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι πρόκειται για εκπληκτικό παίκτη και ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ. Δεν μπορώ κάτι παραπάνω από αυτό».

Η απάντηση στον Αντόνιο Κόντε:



Και για τον Αλέξις Σάντσες:

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x