Αγγλία

Μουρίνιο: «Σας το είπα, δεν με πιστεύατε. Είναι καταπληκτικός ο Μάρκο Σίλβα» (video)

Το εγκώμιο για την προπονητική αξία του Μάρκο Σίλβα έπλεξε ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά την πρόκριση της Γιουνάιτεντ επί της Χαλ, χαρακτηρίζοντάς τον έναν «πραγματικά πάρα πολύ καλό προπονητή».

Σπάνια θα εκφραστεί δημόσια με κολακευτικά λόγια για την αξία ενός συναδέλφου του ο Ζοσέ Μουρίνιο, ωστόσο δεν έπραξε το ίδιο για τον συμπατριώτη του και νυν τεχνικό της Χαλ, Μάρκο Σίλβα.

Ο προπονητής της Γιουνάιτεντ έκανε ξεχωριστή μνεία για την προπονητική αξία του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού, τονίζοντας ότι είχε πει εξαρχής ότι ο Μάρκο Σίλβα είναι καταπληκτικός προπονητής, αλλά μάλλον τότε κανείς δεν τον πίστεψε.

«Σας το είπα από την αρχή, αλλά μάλλον τότε δεν με πιστέψατε. Σας είπα ότι αυτό το αγόρι (σ.σ. συγκεκριμένα είπε «this boy») είναι πολύ καλός, πραγματικά πολύ καλός προπονητής. Πολύ καλός. Το είπα από τότε που άρχισε. Έχει μια πραγματικά δύσκολη δουλειά στη Χαλ. Μερικοί παίκτες έρχονται, άλλοι φεύγουν και η δουλειά του δεν είναι εύκολη. Ωστόσο, είναι πάρα πολύ καλός και μας υποχρεώσε σε δύο πάρα πολύ δύσκολα παιχνίδια, εντός και εκτός έδρας», είπε χαρακτηριστικά ο Ζοσέ Μουρίνιο.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x