Αγγλία

Μουρίνιο σε Μαρσιάλ : «Παίξε καλύτερα αν θες να είσαι βασικός»

Έχει χάσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα της Μάνστεστερ Γιουνάιτεντ ο Άντονι Μαρσιάλ, και ο Ζοζέ Μουρίνιο τον προκάλεσε να την ξανακερδίσει με την απόδοσή του.

Να παίξει καλύτερα για να χωρέσει ξανά στην ενδεκάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, συμβούλευσε ο Μουρίνιο τον Μαρσιάλ, που βλέπει ότι πρώτος στις επιλογές του προπονητή του έρχεται ο Χένρικ Μικιταριάν.

Ο Γάλλος διεθνής έχει ξεκινήσει βασικός μόλις σε εννέα παιχνίδια με τον Πορτογάλο τεχνικό στο τιμόνι της Γιουνάιτεντ. Το περασμένο Σαββατοκύριακο, του δόθηκε η ευκαιρία στο παιχνίδι κυπέλλου με τη Γουίγκαν, στο οποίο μοίρασε δύο ασίστ στη νίκη με 4-0. Παρόλα αυτά θα επιστρέψει στον πάγκο για το σημερινό παιχνίδι με τη Χαλ, όπως επιβεβαίωσε και ο Ζοζέ Μουρίνιο.

«Θέλετε να αφήσω εκτός του Μικιταριάν μετά την τόσο καλή του απόδοση; Δεν μπορώ. Είμαι εδώ για να αναλύω τι κάνουν οι παίκτες και να είμαι δίκαιος μαζί τους. Μετά από τόσο καλή απόδοση ο Μίκι πρέπει να παίξει. Είναι απλό».


Για το Μαρσιάλ τόνισε πως θα πρέπει να βελτιωθεί. «Πρέπει να παίξει καλύτερα από τους υπόλοιπους παίκτες που παίζουν στην ίδια θέση με αυτόν. Στη θέση του είναι που έχουμε πάρα πολλές επιλογές».


Επιμέλεια: Βαλεντίνα Νικολακοπούλου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x