Αγγλία

Μουρίνιο σημαίνει τελικός και τίτλος!

Έχοντας συμπληρώσει 6 μήνες στο τιμόνι της Γιουνάιτεντ, ο Ζοσέ Μουρίνιο πρόλαβε ήδη να οδηγήσει την ομάδα του σε τελικό για τη διεκδίκηση ενός τροπαίου, συνεχίζοντας μια προσωπική σπουδαία παράδοση.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο υπογράφοντας στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, είχε έναν και μόνο στόχο: την επιστροφή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στους τίτλους και φαίνεται ότι έπειτα από 6 μήνες βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός, λοιπόν, θα έχει στις 26 Φεβρουαρίου την ευκαιρία να πάρει το πρώτο του τρόπαιο στον πάγκο των «κόκκινων διαβόλων», αντιμετωπίζοντας στον τελικό του Λιγκ Καπ τη Σαουθάμπτον, που απέκλεισε τη Λίβερπουλ.

Πέραν όμως της πρόκλησης που έχει μπροστά του ο πολυνίκης προπονητής, συνεχίζει και ο ίδιος μια σπουδαία παράδοση, καθώς με την πρόκριση επί της Χαλ φτάνει για 10η φορά σε τελικό εγχώριων διοργανώσεων.

Μάλιστα, αυτή την επίδοση την έχει μετρήσει στους πάγκους 5 διαφορετικών ομάδων, με τις Πόρτο, Ίντερ, Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι να έχουν προηγηθεί. Με άλλα λόγια, ο Ζοσέ Μουρίνιο σε όποιον πάγκο έχει βρεθεί, έχει καταφέρει να οδηγήσει την ομάδα του σε τελικό.

Παρ' όλα αυτά το πιο εντυπωσιακό είναι ότι από τους 9 προηγούμενους τελικούς, έχει επικρατήσει στους 7.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x