Αγγλία

Μουρίνιο: «Θέλει πολύ να έρθει στη Γιουνάιτεντ ο Μάτιτς»

Άνοιξε τα χαρτιά του σχετικά με την υπόθεση Μάτιτς ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος τόνισε ότι ο Σέρβος μέσος της Τσέλσι επιθυμεί διακαώς να αγωνιστεί για τους «κόκκινους διαβόλους».

Το μέλλον του Νεμάνια Μάτιτς βρίσκεται στην Γιουνάιτεντ όπως όλα δείχνουν. Ο Ζοσέ Μουρίνιο μίλησε για την επικείμενη μεταγραφή του 28χρονου μέσου της Τσέλσι, λέγοντας πως ο παίκτης επιθυμεί να γίνει κάτοικος Μάντσεστερ.

«Περιμένω νέα. Ξέρω ότι ο Μάτιτς το θέλει πάρα πολύ και όταν ένας παίκτης το θέλει πάρα πολύ τότε οι πιθανότητες είναι μεγαλύτερες. Νομίζω ότι έχουμε πιθανότητες αλλά μέχρι να είναι επίσημο δεν μπορώ να πω περισσότερα αφού έχω δει πολλά πράγματα να συμβαίνουν» είπε αρχικά ο Πορτογάλος.

Ακόμη ο «special one» ρωτήθηκε για το αν αληθεύουν οι φήμες που ήθελαν τον Μάτιτς να φοράει τη φανέλα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με το νούμερο 31, καθώς υπάρχουν φωτογραφίες στα social media: «Δεν ξέρω γιατί δεν ήμουν εκεί. Το νούμερο 31 είναι ελεύθερο γιατί το είχε ο Σβαϊνστάιγκερ. Έχουμε μερικά νούμερα ελεύθερα και το 31 είναι ένα από αυτά».

Ο Σέρβος διεθνής πήγε στους Λονδρέζους το 2014 για χάρη του Ζοσέ Μουρίνιο, μετρώντας 121 συμμετοχές και 4 γκολ και τώρα έρχεται η ώρα να μετακομίσει στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πάλι εξαιτίας του τεχνικού των «κόκκινων διαβόλων».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Κομποθέκρας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x