Αγγλία

Μουρίνιο: «Θέλω να μείνω εδώ»

Ο Πορτογάλος προπονητής εξέφρασε την επιθυμία να παραμείνει στην Μάντσεστερ Γ. για πολλά χρόνια ενώ δεν βλέπει σύντομα την μετάβασή του στην Ανατολή.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο διαβεβαίωσε τις προθέσεις περί παραμονής του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για πολλά περισσότερα έτη απ’ ό,τι ορίζει το 3ετές συμβόλαιό του.

Παρά το γεγονός ότι δεν έχει περάσει καιρός από τη στιγμή που γκρίνιαζε για τη ζωή του στο Μάντσεστερ, ο 53χρονος τεχνικός βλέπει τον εαυτό του να… ριζώνει εκεί: «Εισέπραξα πολλή υποστήριξη από την ομάδα και έχω την αίσθηση ότι δεν θα μείνω εδώ τρία χρόνια (σ.σ. όσα είναι τα χρόνια του συμβολαίου του). Έχω το προαίσθημα ότι θα μείνω για πολύ περισσότερο. Λατρεύω τη δουλειά μου στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και αν ο σύλλογος μου φέρει άλλο συμβόλαιο μια μέρα, θα το υπέγραφα. Δεν θα χρειαζόμουν καν συμβουλάτορες. Θα υπέγραφα γιατί μου αρέσει πολύ εδώ».

Ο Μουρίνιο ξεκαθάρισε πως ο καιρός για «απόσυρση» στην ποδοσφαιρική αγορά της Κίνας δεν έχει έρθει ακόμα για εκείνον: «Τα χρήματα της Κίνας θα ήταν ελκυστικά στον οποιονδήποτε, όμως περισσότερο από αυτά, μου αρέσει το ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου. Είμαι 53 ετών. Είμαι πολύ νέος. Έχω πολλά χρόνια ακόμα στο ποδόσφαιρο για να πάω σε ένα μέρος όπως η Κίνα. Θέλω να μείνω στο πιο δύσκολο μέρος και να νικήσω. Οπότε βρίσκομαι στο σωστό».

Θυμίζουμε πως χθεσινά αγγλικά δημοσιεύματα ανέφεραν την πρόθεση των «Κόκκινων Διαβόλων» για νέο 10ετές συμβόλαιο στον Special One.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x