Αγγλία

Μουρίνιο: «Το Champions League είναι άδειο χωρίς τη Γιουνάιτεντ»

Την άποψή του ότι το Champions League χρειάζεται τη Μάντεστερ Γιουνάιτεντ, εξέφρασε ο Ζοζέ Μουρίνιο, ενώ τόνισε ότι η ομάδα του θα πηγαίνει σε κάθε ματς για να το κερδίσει.

Συνέντευξη στη "Mirror" παραχώρησε ο Ζοsέ Μουρίνιο, ο οποίος τόνισε ότι το Champions League είναι άδειο χωρίς την Μάντεστερ Γιουνάιτεντ. Οι "κόκκινοι διάβολοι" απουσιάζουν από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση για δεύτερη φορά τα τελευταία τρία χρόνια και ο Πορτογάλος προπονητής τονίζει ότι η ομάδα πρέπει να επιστρέψει στο «φυσικό της περιβάλλον».

«Η Γιουνάιτεντ πρέπει να βρίσκεται στο Champions League. Νομίζω ότι είναι άδειο όταν η ομάδα δεν είναι εκεί», δήλωσε το Πορτογάλος. «Φανταστείτε το Champions League χωρίς τη Γιουνάιτεντ, τη Ρεάλ, την Μπαρτσελόνα. Υπάρχουν κάποιες ομάδες που χωρίς αυτές η διοργάνωση δεν είναι αυτή που πρέπει να είναι. Οπότε, εκεί είναι το “φυσικό περιβάλλον” της ομάδας», πρόσθεσε.

Στη συνέχεια, τόνισε ότι απλά μία θέση στην τετράδα του πρωταθλήματος δεν θα τον κάνει απόλυτα χαρούμενο. «Δε θα είμαι τελείως ευχαριστημένος αν τερματίσουμε απλά στις πρώτες τέσσερις θέσεις. Θα είμαι χαρούμενος, αλλά αν υπάρξει κάποια εξέλιξη στο ποδόσφαιρο που παίζει η ομάδα. Να ανοίξουμε την πόρτα στα επόμενα χρόνια, στα οποία θα κερδίζουμε ξανά τίτλους».

Τέλος, ο 53χρονος ανέφερε ότι η ομάδα θα προσπαθεί να κερδίζει κάθε παιχνίδι. «Δε μ’ αρέσει να λέω στους παίκτες μου “πάμε να τερματίσουμε στην πρώτη τετράδα”. Ας προσπαθήσουμε να κερδίσουμε όλα τα ματς. Δε θα το καταφέρουμε και το ξέρουμε αυτό, κυρίως σε αυτό το πρωτάθλημα. Αυτή τη στιγμή είναι αδύνατο για κάθε ομάδα», ανέφερε. «Αλλά, θα ξεκινήσουμε με αυτό το σκεπτικό. Πάμε σε κάθε παιχνίδι για να το κερδίσουμε. Η Γιουνάιτεντ είναι μια πολύ μεγάλη ομάδα και πρέπει να έχει αυτή τη νοοτροπία».

Επιμέλεια: Μανόλης Πολιουδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x