Αγγλία

Μουρίνιο: «Το να θέλεις να πάρεις τον Νεϊμάρ είναι σαν να προσπαθείς να διαρρήξεις χρηματοκιβώτιο»

Τις πιθανότητες που έχει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αλλά και οι υπόλοιπες ομάδες να αποκτήσουν τον Νεΐμάρ σχολίασε ο Ζοζέ Μoυρίνιο, σε συνέντευξη του στο ESPN.

Για το ενδεχόμενο να φύγει ο Νεΐμάρ από την Μπαρτσελόνα μίλησε ο Ζοζέ Μουρίνιο.

Με αφορμή τις αποκαλύψεις που έγιναν ότι ο Μουρίνιο προσπάθησε να πάρει τον Βραζιλιάνο από τη Σάντος πριν αρκετά χρόνια για λογαριασμό της Τσέλσι, ρωτήθηκε αν επιθυμεί ακόμα, με τα σημερινά δεδομένα να εντάξει στο δυναμικό του τον σουπερ σταρ της Μπαρτσελόνα.

Ο Μουρίνιο όσο και να φαντάζεται και να επιθυμεί τον Νεΐμάρ στο Μάντσεστερ, δεν προτίθεται να πληρώσει την ρήτρα που αξιώνει η Μπαρτσελόνα και ανέρχεται στις 200.000 ευρώ, οι οποίες θα γίνουν 222.000 από 1η Ιούλη και 250.000 ένα χρόνο μετά.

«Πάντα προσπαθώ να είμαι αντικειμενικός και ρεαλιστής στα κλαμπ που βρίσκομαι και ζητώ αυτά που μπορεί να μου δώσει η ομάδα και η διοίκηση σε θέματα μεταγραφών. Το να ζητήσω τον Νεΐμάρ είναι παράλογο. Είναι αδύνατο, είναι σαν να προσπαθείς να διαρρήξεις ένα χρηματοκιβώτιο» υπογράμμισε ο «Μου».

«Ένας σύλλογος σαν την Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να χάσει τον Νεΐμάρ και δεν πρόκειται να το κάνει», συμπλήρωσε.

Ο Πορτογάλος τεχνικός της Γιουνάιτεντ πιστεύει ότι ο Βραζιλιάνος θα διαδεχθεί τον Μέσι όταν εκείνος αποσυρθεί, συνεπώς το να πουλήσει τον παίκτη δεν φαντάζει πολύ πιθανό, ακόμα και αν βρεθεί ομάδα να σπάσει την ρήτρα του.

Επιμέλεια: Φωτεινή Γεωργάκη

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x